نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فراخوانی وب سرویس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    386

    فراخوانی وب سرویس

    سلام
    من یه وب سرویس دارم برای ارسال اس ام اس

    http://www.ismartsms.net/iBulkSMS/HttpWS/SMSDynamicAPI.aspx?UserId=[ISMARTSMSUSERID]&Password=[PASSWORD]&MobileNo=[MOBILENO]&Message=[MESSAGE]&PushDateTime=[MESSAGEDATETIME]&Lang=[MESSAGELANGUAGE]&FLashSMS=[FLashSMS]";

    داخل یه فرم شماره تلفن مخاطب دریافت میشه و توی دیتا بیس ذخیره میشه تا اینجا سادس. مشکل من اینه که اصلا نمیدونم جچوری باید از این وب سرویس استفاده کنم (کاملا مبتدی) که بلافاصله بعد از ذخیره شماره تلفن تو جدول فراخونی بشه و پیامک ارسال بشه. میشه راهنمایی بفرمایین؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,890

    نقل قول: فراخوانی وب سرویس

    سوالت خیلی کلیه من متوجه نمیشم دقیقا کجا مشکل داری ولی
    وبسرویس ها معمولا یه راهنمای اتصال و ارسال دارن اون رو مطالعه کن
    معمولا نمونه کد اتصال هم هم دارن که میتونی از اونا استفاده کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,808

    نقل قول: فراخوانی وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط hooooman مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه وب سرویس دارم برای ارسال اس ام اس

    http://www.ismartsms.net/iBulkSMS/HttpWS/SMSDynamicAPI.aspx?UserId=[ISMARTSMSUSERID]&Password=[PASSWORD]&MobileNo=[MOBILENO]&Message=[MESSAGE]&PushDateTime=[MESSAGEDATETIME]&Lang=[MESSAGELANGUAGE]&FLashSMS=[FLashSMS]";

    داخل یه فرم شماره تلفن مخاطب دریافت میشه و توی دیتا بیس ذخیره میشه تا اینجا سادس. مشکل من اینه که اصلا نمیدونم جچوری باید از این وب سرویس استفاده کنم (کاملا مبتدی) که بلافاصله بعد از ذخیره شماره تلفن تو جدول فراخونی بشه و پیامک ارسال بشه. میشه راهنمایی بفرمایین؟
    از وب سرویسی که سرویس خریداری کردید نمونه کدهایی برای اجرا در php یا asp یا هر جایی دیگه در اختیار شما قرار میده . کافیه در سایت آنها جستجو کنید . بعد پیدا کردن کافیه شماره خودتون یا یوزر و پسورد رو داخل کدهایی که ارائه دادند بذارید .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    386

    نقل قول: فراخوانی وب سرویس

    سلام . ممنون از راهنماییتون.
    مشکل من اینه که من از یه http request و یه آدرس url استفاده میکنم. پارامترها رو ست میکنم و بدون مشکل کارشو انجام میده . اما , توی یه هاست , فقط یه هاست ارور دارم . و اینکه بین پارامترها بجای & , ampersand (&) میزاره و من ارور میگیرم :

    https://www.smsprovider.ext/iBulkSMS/HttpWS/SMSDynamicAPI.aspx?UserId=uid&Password=pas&MobileNo=phoneno & Message=TestMessage&PushDateTime=10/14/2019%2005:05:02&Lang=0 & %20FLashSMS=y


    که باید بجای مواردی که قرمز کردم & باشه
    اینو نمیدونم چیکار کنم
    از این دستور هم استفاده میکنم:

    file_get_contents($url)

    please help me!!!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    386

    نقل قول: فراخوانی وب سرویس

    آقا حل شد .

    allow_url_fopen = Off

    بود من on کردم درس شد


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1393, 00:27 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 اسفند 1389, 13:31 عصر
  3. گفتگو: راست نویس,چپ نویس و وسط نویس در textarea
    نوشته شده توسط djscsi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 18:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •