نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در جوین دو جدول

  1. #1

    Question مشکل در جوین دو جدول

    سلام.
    من یه جدول دارم به اسم وضعیت یا همون status
    که کلید خارجی از جدول دانشجویان داره.
    هر دانشجو میتونه 5 تا وضعیت داشته باشه(وضعیت تحصیلی ، تاهل ، مسکن و ... ) ممکن هم هست یه دانشجو وضعیتش ثبت نشده باشه.
    حالا سر جوین این دو تا جدول من میام left join می زنم.اما دانشجویانی که وضعیتشون ثبت نشده رو برام نمیاره.چیکار کنم؟؟

    SELECT distinct f_name,l_name, ISNULL(Home.[Status],'') t_home,ISNULL(Talabbos.[Status],'') lebas_con,ISNULL(Married.[Status],'') marry,ISNULL(Grade.[Status],'') enter_paye, ISNULL(Edu.[Status],'') t_con_date  from tbl_t_info 
    left join (SELECT * FROM Status WHERE DateTimeRegister= (select max(DateTimeRegister) from Status where [Type] = N'وضعیت تاهل')) Married on tbl_t_info.t_code = Married.t_code
    left join (SELECT * FROM Status WHERE DateTimeRegister= (select max(DateTimeRegister) from Status where [Type] = N'پایه تحصیلی')) Grade on tbl_t_info.t_code = Grade.t_code
    left join (SELECT * FROM Status WHERE DateTimeRegister= (select max(DateTimeRegister) from Status where [Type] = N'وضعیت مسکن')) Home on tbl_t_info.t_code = Home.t_code
    left join (SELECT * FROM Status WHERE DateTimeRegister= (select max(DateTimeRegister) from Status where [Type] = N'وضعیت تحصیلی')) Edu on tbl_t_info.t_code = Edu.t_code
    left join (SELECT * FROM Status WHERE DateTimeRegister= (select max(DateTimeRegister) from Status where [Type] = N'وضعیت تلبس')) Talabbos on tbl_t_info.t_code = Talabbos.t_code

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: مشکل در جوین دو جدول

    سلام

    در ایجاد Selectها برای Join کردن یک Select دیگه اضافه کنید که مقدار شرط اون IS NULL باشه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •