نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در هاست و session در php

  1. #1

    Angry مشکل در هاست و session در php

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من ی پروژه نوشتم که در لوکال هاست به خوبی کار میکنه ولی روی هاست خیر!
    با پشتیبانی هم تماس گرفتم نسخه phpرو تغییر دادم،فایل هامو داخل نوت پد++ فرمتشون رو bom to utf-8کردم فایل هارو بررسی کردم ولی اصلا جواب نداد و مشکلم اینه هیچ اطلاعاتی اینسرت نمیشه ولی حذف و اپدیت و نمایش هیچ مشکلی نداره و اروری که داخل لاگ به من نشون میده اینه:
    [13-Oct-2019 15:30:24 UTC] PHP Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at
    /home/sitename/public_html/panel/posts.php:1) in /home/sitename/public_html/panel/session.php on line 2
    هرکاری که کردم جواب نداد از دوستانی که تجربه این ارور رو داشتن تقاضا میکنم کمک کنن.فایل سشن من اینه
    <?php
    session_start();
    ?>
    سشن رو همه جا امتحان کردم ولی جواب نمیده.کلا با دستور header و session مشکل داره

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در هاست و session در php

    قبل از اینکه سشن رو استارت کنی نباید هیچ خروجی یا کدی داشته باشی تو صفحت
    همچنین هدر رو بخای استفاده کنی نباید هیچ خروجی داشته باشی تو صفحه


    منظور از خروجی میتونه echo باشه یا حتی یک فضای خالی قبل از تگ php
    مثلا یه اینتر بزنی بعد تگ php رو باز کنی یعنی تو سطر اول کدت خالی باشه و تو سطر دوم تگ php باز بشه
    اون سطر خالی میشه یک خروجی که کار رو خراب میکنه

    همچنین چک کن تو صفحاتت بعد از اینکه تگ php رو بستی هم فضای خالی نباشه
    معمولا چیز یکه خراب میکنه اینا رو همین سطر ها و فضا های خالی قبل و بعد از تگ php هستن

  3. #3

    نقل قول: مشکل در هاست و session در php

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    قبل از اینکه سشن رو استارت کنی نباید هیچ خروجی یا کدی داشته باشی تو صفحت
    همچنین هدر رو بخای استفاده کنی نباید هیچ خروجی داشته باشی تو صفحه


    منظور از خروجی میتونه echo باشه یا حتی یک فضای خالی قبل از تگ php
    مثلا یه اینتر بزنی بعد تگ php رو باز کنی یعنی تو سطر اول کدت خالی باشه و تو سطر دوم تگ php باز بشه
    اون سطر خالی میشه یک خروجی که کار رو خراب میکنه

    همچنین چک کن تو صفحاتت بعد از اینکه تگ php رو بستی هم فضای خالی نباشه
    معمولا چیز یکه خراب میکنه اینا رو همین سطر ها و فضا های خالی قبل و بعد از تگ php هستن
    اون مشکلم حل شد ولی مشکل دیگه اینه ک اصلا چیزی رو اینسرت نمیکنه داخل دیتابیس با اینکه همه چی درسته!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: مشکل در هاست و session در php

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinshaker مشاهده تاپیک
    اون مشکلم حل شد ولی مشکل دیگه اینه ک اصلا چیزی رو اینسرت نمیکنه داخل دیتابیس با اینکه همه چی درسته!
    میتونید برای نوشتن نام جداول یا فیلد ها در دستورات sql از تک کدیشن یا ' ` استفاده کنید . در نوشتن دستورات از این کاراکتر های به خوبی استفاده کن ( " ' ` )

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: ست کردن Session برای دامنه‌ای دیگر
    نوشته شده توسط uvdc1998 در بخش PHP
    پاسخ: 18
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 10:14 صبح
  2. سوال: ارور مر بوط به function.session-start session_start session cache limiter
    نوشته شده توسط ms11309 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1392, 11:15 صبح
  3. سوال: درخواست یک بست پرکتیس برای Session state membership
    نوشته شده توسط alireza2220 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1391, 17:52 عصر
  4. حرفه ای: از دست رفتن session
    نوشته شده توسط ma_barnamenevis در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 11:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •