نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سرعت کدام راه حل برنامه نویسی برای طراحی یک نرم افزار سه بعدی سریع کار آمدتر از بقیه است؟

  1. #1

    سرعت کدام راه حل برنامه نویسی برای طراحی یک نرم افزار سه بعدی سریع کار آمدتر از بقیه است؟

    سلام، مدتی هست که می‌خواهم یک نرم افزار سه بعدی رو تولید کنم. میدانم که تهیه یک نرم افزار سه بعدی سریع با Opengl امکانپذیره. اما کسی هست که بدونه تفاوت سرعت در win32 که بهتره، چقدر از MFC بهتره. اگر نرم افزار یک نرم افزار سنگین بشه این تفاوت می‌تونه کمتر بشه؟ نمونه های VCL و کتابخانه ی غیر استاندارد، همون سرعت رو ادامه میدن؟ و کار آیا در آنها از Win32 راحتتره؟ با تشکر

  2. #2

    نقل قول: سرعت کدام راه حل برنامه نویسی برای طراحی یک نرم افزار سه بعدی سریع کار آمدتر از بقیه است؟

    در ضمن میشه در اسمبلی با opengl کار کرد ، به شکلی که رابط کاربری رو با اسمبلی نوشت. آنگاه با توجه به اینکه رابط کاربری تنها با اسمبلی نوشته شده ، سرعت چقدر بهتره؟


تاپیک های مشابه

  1. سوال: سریع کنترل Memo ای که میشناسید کدام است؟
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 اسفند 1391, 10:41 صبح
  2. سوال: فراخوانی کدام یک از این روشها سریع تر است؟
    نوشته شده توسط ahmad65 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 اردیبهشت 1388, 00:23 صبح
  3. سوال: فراخوانی کدام یک از این روشها سریع تر است؟
    نوشته شده توسط ahmad65 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 01:51 صبح
  4. سوال: تیمری سریع تر از شی timer1 هست؟
    نوشته شده توسط good_boy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1387, 22:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •