نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارتباط با درگاه پرداخت اینترنتی

  1. #1

    Question ارتباط با درگاه پرداخت اینترنتی

    با سلام خدمت دوستان گرامی
    جهت ارتباط با درگاه پرداخت اینترنتی (بانک پاسارگاد) از طریق شاپرک توسط دلفی آیا سورس آماده ای وجود داره؟
    من کمی جستجو کردم برای زبانهای C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ و PHP و ASP نمونه سورس زیاده ولی برای دلفی نتونستم چیزی پیدا کنم
    اگه از دوستان کسی در این زمینه اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه

    در فایل ضمیمه شده یک نمونه برای پیاده سازی درگاه بانک ملی در asp.net قرار دادم

    c29a6257a1e3465d8bc82542f04a1908.jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: ارتباط با درگاه پرداخت اینترنتی

    منظورت سورس برای استفاده در ASP.NET است؟

    نوشتنش کار سختی نیست، کل پروسه کار رو در راهنماش توضیح داده.

  3. #3

    نقل قول: ارتباط با درگاه پرداخت اینترنتی

    نه سورس دلفی میخوام
    سورس برای asp توی نت زیاده

    با چه کدهایی مقادیر مورد نیاز رو به شاپرک ارسال کنم و بازخورد رو چه جوری دریافت کنم ؟
    من با اینتراوب توی دلفی یه فرمی طراحی کردم که با یه آیپی میشه از نت بهش دسترسی داشت و ثبت سفارش کرد، حالا در این فرم میخوام پس از مشخص شدن مبلغ، داده ها به شاپرک ارسال و پرداخت اینترنتی صورت بگیره و بازخورد رو هم به کاربر نشون بدم
    از طریق بانک پاسارگاد ثبت نام و درگاه پرداخت اینترنتی رو دریافت کردم حالا توی پیاده سازیش موندم

  4. #4

    نقل قول: ارتباط با درگاه پرداخت اینترنتی

    با سلام،
    انجام این کار زیاد هم سخت نیست. هر سایتی یک وبسرویس برای این کار داره و معمولاً وبسرویس های بانکها به صورت Soap هستند. در ویدئوهایی که در زیر لینکش رو قرار دادم کار با وبسرویس در دلفی رو آموزش دادم و برای بانک هم روش کاملاً مشابه هست فقط باید مستنداتش رو بخونید و بیشتر دقت کنید. چند وقت پیش با دلفی برای زرین پال رو انجام دادم و کار عجیب و غریبی هم نبود و خیلی راحت انجام شد.

    https://www.aparat.com/v/7SB5R
    https://www.aparat.com/v/I7nxi

    موفق باشید ...

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: ارتباط با درگاه پرداخت اینترنتی

    بانک پاسارگاد اصلا وب سرویس نداره. تمام کارهاش به این صورت انجام میشه که چند تا صفحه داره که شما برای تعامل با اونها، اطلاعات رو با روش پست به اون صفحات می فرستید و اطلاعات رو از پاسخ تولید شده توسط اون صفحات می خوانید.

    من برای پست کردن اطلاعات، فرم HTML به صورت ران تایم درست کردم و مقدارهای مورد نظر اونها را در قالبی input های type='hidden' داخل فرم قرار دادم، در نهایت هم فرم رو از طریق جاوا اسکریپت Submit کردم.

  6. #6

    نقل قول: ارتباط با درگاه پرداخت اینترنتی

    این روش درسته
    من از کد زیر برای ارسال استفاده می کنم ولی خطای UnKnown Protocol میده !!!


    procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject);
    var
    lJSO : ISuperObject;
    lRequest: TStringStream;
    lResponse: String;
    begin


    IdHTTP := TIdHTTP.Create;
    lJSO := SO('"{ "InvoiceNumber": "123456", "InvoiceDate":"2019/10/20","TerminalCode":'+
    ' "2222222", "MerchantCode": "1111111", "Amount":"10000","RedirectAddress":" https://www.'+
    'Test.ir/PaymentResult","Timestamp":"2019/10/20 15:15:13", "Action":"1003",\'+
    '"Mobile":"09122222222", "Email":"BuyerName@Sample.ir" }";');
    lRequest := TStringStream.Create(lJSO.AsString, TEncoding.UTF8);
    try
    IdHTTP.Request.ContentType := 'application/json';
    IdHTTP.Request.Charset := 'utf-8';
    try
    lResponse := IdHTTP.Post('"https://pep.shaparak.ir/Api/v1/Payment/GetToken', lRequest);
    Memo1.Text := (lResponse);
    except
    on E: Exception do
    ShowMessage('Error on request:'#13#10 + E.Message);
    end;
    finally
    lRequest.Free;
    end;
    lJSO := nil;


    end;

    جناب آقای کرامتی اگه امکانش هست نمونه کدی که شما استفاده می کنید جهت راهنمایی به بنده هم ارسال کنید
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله دلفــي : یک شنبه 28 مهر 1398 در 13:59 عصر

  7. #7

    نقل قول: ارتباط با درگاه پرداخت اینترنتی

    به صفحه تستی که خود بانک ارائه کرده یه سر بزنید https://www.pep.co.ir/ipgtest
    منم میخوام چیزی مشابه همین فقط برای خرید با سورس دلفی توی اینتراوب ایجاد کنم

  8. #8

    نقل قول: ارتباط با درگاه پرداخت اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط دلفــي مشاهده تاپیک
    این روش درسته
    من از کد زیر برای ارسال استفاده می کنم ولی خطای UnKnown Protocol میده !!!


    procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject);
    var
    lJSO : ISuperObject;
    lRequest: TStringStream;
    lResponse: String;
    begin


    IdHTTP := TIdHTTP.Create;
    lJSO := SO('"{ "InvoiceNumber": "123456", "InvoiceDate":"2019/10/20","TerminalCode":'+
    ' "2222222", "MerchantCode": "1111111", "Amount":"10000","RedirectAddress":" https://www.'+
    'Test.ir/PaymentResult","Timestamp":"2019/10/20 15:15:13", "Action":"1003",\'+
    '"Mobile":"09122222222", "Email":"BuyerName@Sample.ir" }";');
    lRequest := TStringStream.Create(lJSO.AsString, TEncoding.UTF8);
    try
    IdHTTP.Request.ContentType := 'application/json';
    IdHTTP.Request.Charset := 'utf-8';
    try
    lResponse := IdHTTP.Post('"https://pep.shaparak.ir/Api/v1/Payment/GetToken', lRequest);
    Memo1.Text := (lResponse);
    except
    on E: Exception do
    ShowMessage('Error on request:'#13#10 + E.Message);
    end;
    finally
    lRequest.Free;
    end;
    lJSO := nil;


    end;

    جناب آقای کرامتی اگه امکانش هست نمونه کدی که شما استفاده می کنید جهت راهنمایی به بنده هم ارسال کنید
    ممنون
    دلیلش اینه که دارید از https استفاده میکنین.
    باید dll های مربوطه کنار پروژتون باشه و کامپوننتهای ssl رو بر روی فرم گزاشته و به http اساین کنین.


  9. #9

    نقل قول: ارتباط با درگاه پرداخت اینترنتی

    فایل libeay32.dll رو آپدیت کردم مشکل پیغام خطای
    UnKnown Protocol حل شد، الان طبق کد زیر اطلاعات رو به صورت JSon ارسال می کنم ولی در
    Request
    دوباره یه خطای جدید میده! (
    HTTP/1.1 500 Internal Server Error
    )


    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    HTTP: TIdHTTP;
    RequestBody: TStream;
    ResponseBody: string;
    begin
    Memo1.Lines.Clear;
    HTTP := TIdHTTP.Create;
    try
    try
    RequestBody := TStringStream.Create('{'+
    '"InvoiceNumber":"9999999",'+
    '"InvoiceDate":"1398/11/08 11:45:12",'+
    '"TerminalCode":"88888888",'+
    '"MerchantCode":"7777777",'+
    '"Amount":"200000",'+
    '"RedirectAddress":"https://www.test.ir",'+
    '"Timestamp":"2019/02/10 11:15:13",'+
    '"Action":"1003",'+
    '"Mobile":"0911111111",'+
    '"Email":"info@test.ir",' +
    '"sign":"aMfVa...zlaRt"'+
    '}', TEncoding.UTF8);
    try
    HTTP.Request.Accept := 'application/json';
    HTTP.Request.ContentType := 'application/json';
    ResponseBody := HTTP.Post('https://pep.shaparak.ir/gateway.aspx',RequestBody);
    Memo1.lines.add(ResponseBody);
    Memo1.lines.add(HTTP.ResponseText);
    finally
    RequestBody.Free;
    end;
    except
    on E: EIdHTTPProtocolException do
    begin
    Memo1.lines.add(E.Message);
    Memo1.lines.add(E.ErrorMessage);
    end;
    on E: Exception do
    begin
    Memo1.lines.add(E.Message);
    end;
    end;
    finally
    HTTP.Free;
    end;
    ReadLn;
    ReportMemoryLeaksOnShutdown := True;
    end;



تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 30 آبان 1399, 21:08 عصر
  2. سوال: استفاده از لینک و ان تی تی فریم ورک با بانک اطلاعاتی اکسس
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آذر 1392, 12:12 عصر
  3. سوال: استفاده از لینک و ان تی تی فریم ورک با بانک اطلاعاتی اکسس
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1392, 17:07 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1392, 11:59 صبح
  5. سوال: توابع مثلثاتی و معکوس مثلثاتی ( تبدیل مختصات دکارتی به قطبی)
    نوشته شده توسط mahak006 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 02:47 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •