نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چک کردن یک تاییدیه یا پسورد و سپس ادامه عملیات یک تابع

  1. #1

    چک کردن یک تاییدیه یا پسورد و سپس ادامه عملیات یک تابع

    باسلام.
    خدمت دوستان عرض شود که می خوام در یک عملیات ذخیره سازی قبل از اعمال برنامه ابتدا از کاربر رمز عبور پرسیده شه و یا یه اخطاری داده شه و در صورت تایید کاربر دستور فوق اجرا شه.
    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    94

    نقل قول: چک کردن یک تاییدیه یا پسورد و سپس ادامه عملیات یک تابع

    سلام برای اینکه بعد از یه پیام کارهات رو انجام بدی میتونی از این کد استفاده کنی . زیر if کارهایی که با تایید پیام باید انجام بشه رو بنویس
    if (MessageBox.Show("آیا میخواهید اطلاعات را ذخیره کنید ؟", "توجه", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Information, MessageBoxDefaultButton.Button1) == DialogResult.Yes)
    {

  3. #3

    نقل قول: چک کردن یک تاییدیه یا پسورد و سپس ادامه عملیات یک تابع

    سلام. ممنون. عالی بود.
    اگه بخوام از کاربر یه پسورد بخوام چطور؟
    البته برا ساخت فرم پسورد مشکلی ندارم اما نمیدونم چطور برنامه رو نگه دارم تا کاربر رمز رو وارد کنه و اگه صحیح بود تابع اجرا بشه.
    ممنون

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چک کردن یک تاییدیه یا پسورد و سپس ادامه عملیات یک تابع

    با زدن دکمه ثبت فرمی شبیهه به فرم لاگین به صورت ShowDialog باز شود و پیام نوشته و رمز خواسته شود اگر رمز صحیح بود DialogResult رو برابر Yes کنید که ثبت شود
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: چک کردن یک تاییدیه یا پسورد و سپس ادامه عملیات یک تابع

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با زدن دکمه ثبت فرمی شبیهه به فرم لاگین به صورت ShowDialog باز شود و پیام نوشته و رمز خواسته شود اگر رمز صحیح بود DialogResult رو برابر Yes کنید که ثبت شود
    ممنون لطف کردین

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 شهریور 1393, 15:47 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1392, 16:30 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1391, 21:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •