نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ارسال ایمیل

  1. #1

    ارسال ایمیل

    خب اساتید گرامی بشتابیید. سورس کد ازسال ایمیل از جیمیل رو میخام لطفا. هرچی کد سرچ کردم یه مشکلی داشته جواب نگرفتم.

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: ارسال ایمیل

    کار خاصی نداره.
    اول باید بروید تو اکانت جی میل تون در قسمت تنظیمات POP3 و SMTP، و فعالش کنید. پایین همون صفحه راهنمای اتصال که به چه پورتی و آدرسی به عنوان میل سرور وصل شوید رو براتون داخل یک لینک راهنما نوشته.
    در سمت کد فقط باید در آبجکتی که از MailClient ساخته اید پراپرتی EnableSSL رو True کنید و شماره پورت ارسال رو هم 587 بدید.
    نام کاربری و کلمه عبور اتصال به سرور هم همونی است که باهاش به جی میل تون لاگین می کنید. تمام.

  3. #3

    نقل قول: ارسال ایمیل

    ممنون. تنظیمات POP3 و SMTP رو پیدا نکردم! لطفا مسیر دقیقشو بفرمایید
    و اینکه گفتین: "پایین همون صفحه راهنمای اتصال که به چه پورتی و آدرسی به عنوان میل سرور وصل شوید رو براتون داخل یک لینک راهنما نوشته" منظورتون از همون صفحه چیه؟ کدوم صفحه؟!

  4. #4

    نقل قول: ارسال ایمیل

    Allow less secure apps رو ON کردم ولی همچنان این پیغام رو میده:

    Untitled.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله a.1397 : یک شنبه 28 مهر 1398 در 11:29 صبح

  5. #5

    نقل قول: ارسال ایمیل

    این تنظیمات ایمیلم :
    Untitled.jpg

    اینم کدهاست:
    2.jpg

    مشکل کجاست؟ اررور بالا رو میده!

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: ارسال ایمیل

    مقدار UseDefaultCredntials رو true کنید.

  7. #7

    نقل قول: ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    مقدار UseDefaultCredntials رو true کنید.
    عرض ادب. ممنون از پیگیری تون. ولی فایده نداشت و هنوز همون پیغام رو میده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: ارسال ایمیل

    با درود
    یک سوال
    شما تایید دو مرحله ای را برای ایمیلتون فعال نکردید؟

  9. #9

    نقل قول: ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    با درود
    یک سوال
    شما تایید دو مرحله ای را برای ایمیلتون فعال نکردید؟
    منظورتون از تایید دو مرحله ای چیه؟؟ تنظیمات ایمیلم به همون صورتیه که در بالا عکسشو گزاشتم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط a.1397 مشاهده تاپیک
    منظورتون از تایید دو مرحله ای چیه؟؟ تنظیمات ایمیلم به همون صورتیه که در بالا عکسشو گزاشتم.
    یعنی برای ورود به حساب خودتون علاوه بر کلمه عبور به موبایل شما یا یک ایمیل دیگر یک کد ارسال بشه و شما باید برای ورود کد مربوطه را نیز وارد کنید

  11. #11

    نقل قول: ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    یعنی برای ورود به حساب خودتون علاوه بر کلمه عبور به موبایل شما یا یک ایمیل دیگر یک کد ارسال بشه و شما باید برای ورود کد مربوطه را نیز وارد کنید
    نه اصلا همچین چیزی فعال نیست برا ایمیلم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: ارسال ایمیل

    من این مدلی انجامش میدم
    و فکر نکنم به تایید دو مرحله ای نیاز باشه شما داری با استفاده از اکانت گوگل از سرویس SMTP برای ارسال استفاده میکنی مثل کاری که تو وب سایت انجلم میدیم برای ارسال فرم ها و صفحات تماس وقتی میخوایم از PHPMAIL استفاده نکنیم و یا هاست غیر فعالش کرده


    Dim smtpserver As New SmtpClient()
    Dim mail As New MailMessage()
    smtpserver.EnableSsl = True
    'user an pass gmail khodetoon
    smtpserver.Credentials = New Net.NetworkCredential(txtusername.Text, txtpassword.Text)
    smtpserver.Host = "smtp.gmail.com"
    smtpserver.Port = "587"
    mail = New MailMessage
    mail.From = New MailAddress(txtusername.Text)
    mail.To.Add(txtTo.Text)


    mail.Subject = txtSubject.Text
    mail.Body = txtMessage.Text
    If Not txtAttach.Text = Nothing Then
    Dim attach As New Attachment(txtAttach.Text)
    mail.Attachments.Add(attach)
    End If
    smtpserver.EnableSsl = True
    Try
    smtpserver.Send(mail)
    MessageBox.Show("Message sent", "Message", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information)
    Catch ex As SmtpException
    MessageBox.Show("Sending failed", "Message", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning)


    End Try
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله nima_8m : شنبه 11 آبان 1398 در 14:54 عصر

  13. #13

    نقل قول: ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط nima_8m مشاهده تاپیک
    من این مدلی انجامش میدم
    و فکر نکنم به تایید دو مرحله ای نیاز باشه شما داری با استفاده از اکانت گوگل از سرویس SMTP برای ارسال استفاده میکنی مثل کاری که تو وب سایت انجلم میدیم برای ارسال فرم ها و صفحات تماس وقتی میخوایم از PHPMAIL استفاده نکنیم و یا هاست غیر فعالش کرده


    Dim smtpserver As New SmtpClient()
    Dim mail As New MailMessage()
    smtpserver.EnableSsl = True
    'user an pass gmail khodetoon
    smtpserver.Credentials = New Net.NetworkCredential(txtusername.Text, txtpassword.Text)
    smtpserver.Host = "smtp.gmail.com"
    smtpserver.Port = "587"
    mail = New MailMessage
    mail.From = New MailAddress(txtusername.Text)
    mail.To.Add(txtTo.Text)


    mail.Subject = txtSubject.Text
    mail.Body = txtMessage.Text
    If Not txtAttach.Text = Nothing Then
    Dim attach As New Attachment(txtAttach.Text)
    mail.Attachments.Add(attach)
    End If
    smtpserver.EnableSsl = True
    Try
    smtpserver.Send(mail)
    MessageBox.Show("Message sent", "Message", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information)
    Catch ex As SmtpException
    MessageBox.Show("Sending failed", "Message", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning)


    End Try
    End Sub

    عالی بود

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط nima_8m مشاهده تاپیک
    و فکر نکنم به تایید دو مرحله ای نیاز باشه
    بنده نگفتم به تایید دومرحله ای نیاز است
    گفتم این گزینه را اگر فعال کردید باید یک کلمه عبور ثانویه دریافت و استفاده کرد
    آخرین ویرایش به وسیله abdullah20 : دوشنبه 13 آبان 1398 در 10:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •