نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ساختن رابط کاربری با اسمبلی

  1. #1

    ساختن رابط کاربری با اسمبلی

    میشه در اسمبلی با opengl کار کرد ، به شکلی که رابط کاربری رو با اسمبلی نوشت؟ آنگاه با توجه به اینکه رابط کاربری تنها با اسمبلی نوشته شده ، سرعت چقدر نسبت به win32 و یا استفاده از mfc بهتر میشود؟

  2. #2

    نقل قول: ساختن رابط کاربری با اسمبلی

    اگر کسی روش ساخت رابط کاربری با اسمبلی رو بلده، اگر میتونه بهم کمک کنه؟ پولشم محفوظه، البته اگر بتونه کاری که میخوام رو به سرانجام برسونه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •