نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: عدم شناسایی فرمت فایل آپلودی

  1. #1

    عدم شناسایی فرمت فایل آپلودی

    سلام. خسته نباشید
    من یه کد php برای آپلود فایل دارم. ولی متأسفانه فرمت فایل آپلودی رو نمی تونه تشخیص بده. الان حتی یه کد ساده رو نوشتم که فرمت فایل رو واسم چاپ کنه ولی وقتی داخل هاست آپلود میکنم و با postman تست میکنم، کار نمیکنه و چیزی چاپ نمیکنه.
    <?phpif($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {$FileExtension= explode(".", $_FILES["File"]["tmp_name"]);$extension=end($FileExtension);echo $extension;}?>


    کدهای مختلف دیگه ای هم امتحان کردم. مثلا دو نمونه دیگه:
    <?phpif($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {$FileExtension= finfo_open( FILEINFO_MIME_TYPE );$extension=pathinfo( $finfo, $_FILES["File"]["tmp_name"] );finfo_close( $FileExtension );echo $extension;}?>


    <?phpif($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {$extension=pathinfo( $_FILES["File"]["name"], PATHINFO_EXTENSION );echo $extension;}?>


    ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست

  2. #2

    نقل قول: عدم شناسایی فرمت فایل آپلودی

    phpif?> رو به php if?> تغییر بدین

  3. #3

    نقل قول: عدم شناسایی فرمت فایل آپلودی

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    phpif?> رو به php if?> تغییر بدین
    با فاصله هستش. تو اینجا کپی کردم همه رو تو یه خط پشت سر هم آورد.
    بعد اینکه ارور سرور نمیده ها. تو postman میزنم سرور اوکی میشه. ولی اون فرمت رو نمیشناسه که چاپ کنه.

  4. #4

    نقل قول: عدم شناسایی فرمت فایل آپلودی

    روز بخیر

    اول از همه $_FILES را با استفاده از var_dump چاپ کنید تا محتویات آن مشخص شود فایل بدون مشکل آپلود شده است. حتی ممکن است مشکلی در فرم ارسال فایل داشته باشید کدهای آن را نیز درج کنید. دقت کنید که نام تگ اینپوت فایل به حروف کوچک و بزرگ حساس است.

  5. #5

    نقل قول: عدم شناسایی فرمت فایل آپلودی

    نقل قول نوشته شده توسط ali_sed مشاهده تاپیک
    روز بخیر

    اول از همه $_FILES را با استفاده از var_dump چاپ کنید تا محتویات آن مشخص شود فایل بدون مشکل آپلود شده است. حتی ممکن است مشکلی در فرم ارسال فایل داشته باشید کدهای آن را نیز درج کنید. دقت کنید که نام تگ اینپوت فایل به حروف کوچک و بزرگ حساس است.
    ممنون. کلا null برمیگردونه.
    من الان تو postman دارم چک میکنم. به این شکل زدم. درست دارم وارد میکنم؟
    Capture.JPG

  6. #6

    نقل قول: عدم شناسایی فرمت فایل آپلودی

    بهتر از مطالب آموزش خود php استفاده کنید
    https://www.php.net/manual/en/features.file-upload.php

  7. #7

    نقل قول: عدم شناسایی فرمت فایل آپلودی

    نقل قول نوشته شده توسط mohamad_a226 مشاهده تاپیک
    ممنون. کلا null برمیگردونه.
    من الان تو postman دارم چک میکنم. به این شکل زدم. درست دارم وارد میکنم؟
    ظاهرا در این صفحه مشکلی نیست. فقط اینکه مقدار $_FILES یک آرایه باید باشه نه null . میخوایم بفهمیم که فایل بدون مشکل آپلود شده باشه بعد بریم مشکل ماژول fileinfo را بررسی کنیم.

    در سربرگ HEADERS چه تنظیماتی انجام داده اید؟ توصیه شده است که Content-Type را در هدر حذف کنید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1398, 07:51 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1393, 09:47 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1389, 16:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •