نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: طریقه تشخیص اولین رکورد در دیتا لیست

  1. #1

    طریقه تشخیص اولین رکورد در دیتا لیست

    سلام

    طریقه تشخیص اولین رکورد در دیتا لیست چطوری هست؟ میخوام اگه اولین رکورد بود استایل اون عنصر را عوض کنم مثلا Active را بهش بدم و به بقیه آیتم ها (دومین عنصر وسومین عنصر و...) خاصیت Active را ندم

    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: طریقه تشخیص اولین رکورد در دیتا لیست

    با css این کار رو انجام بدید :
    مثالا برای اینکه اولین عنصر داخل یک ul انتخاب کنید.

    ul > li:first-child

  3. #3

    نقل قول: طریقه تشخیص اولین رکورد در دیتا لیست

    من داخل لیست ویو در قسمت ItemTemplate یک linkbutton دارم میخوام وقتی روی اون کلیک شد استایل این لینک باتن تغییر کنه
    با کد زیر نوشتم ولی باید دو دفعه روی لینک باتن کلیک کنم تا تغییرات اعمال بشه. مشکل من کجاست؟؟؟؟؟؟؟


    (sender as ListView).SelectedIndex = e.Item.DataItemIndex;
    (e.Item.FindControl("btnLike") as LinkButton).CssClass = "btn btn-danger btn-sm btn-block";

  4. #4

    نقل قول: طریقه تشخیص اولین رکورد در دیتا لیست

    داخل لیست ویو یه قسمت select هم داره فکر کنم بتونی از این خاصیت استفاده کنی

تاپیک های مشابه

  1. تشخیص یک کلمه در لیست
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 07 مرداد 1396, 14:04 عصر
  2. تشخیص وجود یک کلمه در یک جمله در لیست باکس
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 تیر 1396, 03:16 صبح
  3. سوال: تشخیص انتخاب شدن آیتم از لیست باکس
    نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 28 فروردین 1394, 11:42 صبح
  4. اگر فایل موجود باشد چطور می بایست تشخیص داد
    نوشته شده توسط mahdy.asia در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 بهمن 1389, 02:29 صبح
  5. تشخیص یک سلول از یک سطر در دیتالیست
    نوشته شده توسط smrb59 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 تیر 1387, 23:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •