نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از حلقه for در آرایه های چند بعدی

  1. #1

    استفاده از حلقه for در آرایه های چند بعدی

    سلام
    مشکلم تو خط 54
    میخوام در واقع اگر تو آرایه a خونه ای که تو ستون بعدی و سطر بعدی وجود داره را برام پیدا کند با صفر مقایسه کنه
    این قسمتش که +1 داره را چجوری باید بنویسم تا درست بشه
    ****در واقع میخواهم اگر مقدار درون آرایه صفر باشه مقداری که تو توخونه سطربعد و ستون بعدش هست را پیدا کند؟
    این را نمیفهمم
    ممنون میشم کمکم کنین


    <?php
    for($j=1;$j<=8;$j++)
    {

    ?>
    <tr>
    <?php
    for($i=1;$i<=8;$i++)
    {
    ?>
    <td>
    <?php

    $data=$a['sotoon'.$i]["kh".$j];


    switch($data)
    {
    case '0':
    echo '<img src="assets/image/aaaa.png" class="khali">';
    break;


    case '1':
    echo $data;
    echo '<span class="fi icon-circle m_blue"></span>';
    break;


    case '2':
    echo $data;
    echo '<span class="fi icon-circle m_red"></span>';
    break;


    case '3':
    echo $data;
    echo '<span class="fi icon-circle m_ki_blue"></span>';
    break;


    case '4':
    echo $data;
    echo '<span class="fi icon-circle m_ki_red"></span>';
    break;


    case '5':
    echo $data;
    echo '<span class="por"></span>';
    break;
    }

    if($a['sotoon'.$i+1]['kh'.$j+1]==="0")
    {
    echo "ok";//'<span class="entekhab"></span>';
    }


    ?>

    </td>

    <?php
    }
    ?>
    </tr>

    <?php
    }
    ?>


    <?php
    $a=array(

    "sotoon1"=>array(
    "kh1"=>"5",
    "kh2"=>"2",
    "kh3"=>"5",
    "kh4"=>"0",
    "kh5"=>"5",
    "kh6"=>"1",
    "kh7"=>"5",
    "kh8"=>"1",
    ),

    "sotoon2"=>array(
    "kh1"=>"2",
    "kh2"=>"5",
    "kh3"=>"2",
    "kh4"=>"5",
    "kh5"=>"0",
    "kh6"=>"5",
    "kh7"=>"1",
    "kh8"=>"5",
    ),

    "sotoon3"=>array(
    "kh1"=>"5",
    "kh2"=>"2",
    "kh3"=>"5",
    "kh4"=>"0",
    "kh5"=>"5",
    "kh6"=>"1",
    "kh7"=>"5",
    "kh8"=>"1",
    ),

    "sotoon4"=>array(
    "kh1"=>"2",
    "kh2"=>"5",
    "kh3"=>"2",
    "kh4"=>"5",
    "kh5"=>"0",
    "kh6"=>"5",
    "kh7"=>"1",
    "kh8"=>"5",
    ),

    "sotoon5"=>array(
    "kh1"=>"5",
    "kh2"=>"2",
    "kh3"=>"5",
    "kh4"=>"0",
    "kh5"=>"5",
    "kh6"=>"1",
    "kh7"=>"5",
    "kh8"=>"1",
    ),

    "sotoon6"=>array(
    "kh1"=>"2",
    "kh2"=>"5",
    "kh3"=>"2",
    "kh4"=>"5",
    "kh5"=>"0",
    "kh6"=>"5",
    "kh7"=>"1",
    "kh8"=>"5",
    ),

    "sotoon7"=>array(
    "kh1"=>"5",
    "kh2"=>"2",
    "kh3"=>"5",
    "kh4"=>"0",
    "kh5"=>"5",
    "kh6"=>"1",
    "kh7"=>"5",
    "kh8"=>"1",
    ),

    "sotoon8"=>array(
    "kh1"=>"2",
    "kh2"=>"5",
    "kh3"=>"2",
    "kh4"=>"5",
    "kh5"=>"0",
    "kh6"=>"5",
    "kh7"=>"1",
    "kh8"=>"5",
    )
    );
    آخرین ویرایش به وسیله Salazar.mi : یک شنبه 28 مهر 1398 در 19:57 عصر

  2. #2

    نقل قول: استفاده از حلقه for در آرایه های چند بعدی

    https://www.php.net/manual/en/function.array-search.php

    تو این لینک تو سایت php کاملا توضیح داده از چه تابعی استفاده کنی و اینقد خودتو اذیت نکنی تابع array_search
    البته من نگرفتم پروژه دانشجویی هستش و حتما باید خودت دستی این کارو انجام بدی آیا؟

  3. #3

    نقل قول: استفاده از حلقه for در آرایه های چند بعدی

    روز بخیر

    به این شکل از پرانتز استفاده کنید:

    $a['sotoon'.($i+1)]['kh'.($j+1)])

  4. #4

    نقل قول: استفاده از حلقه for در آرایه های چند بعدی

    بی نهایت ممنونم از اینکه جواب دادین
    برای بازی چکرز هست
    پروژه هم دانشجویی
    واسه درس یادگیری ماشین
    گفته بودن با هر چی بلدین بنویسین
    منم همینجوری نوشتم

  5. #5

    نقل قول: استفاده از حلقه for در آرایه های چند بعدی

    نقل قول نوشته شده توسط ali_sed مشاهده تاپیک
    روز بخیر

    به این شکل از پرانتز استفاده کنید:

    $a['sotoon'.($i+1)]['kh'.($j+1)])
    بی نهایت ممنونممم از اینکه جواب دادین
    دیشب آخر وقت پیداش کردم
    با همین رفتم
    فقط اشتباه بزرگم این بود
    که عدد هر آرایه را تو " " قرار داده بودم
    و به عنوان یک عدد حسابش نمیکرد
    برای همین علامت جمع را نمیتونست انجام بده
    بسیار بسیار ممنونم که جواب دادین

  6. #6

    نقل قول: استفاده از حلقه for در آرایه های چند بعدی

    سلام مجدد
    ببخشید من یه سوال دیگه برام پیش اومد
    ممنونم میشم کمکم کنین
    الان اینجا
    $db میخواد بگه برای هرخانه از آرایه خانه ای که تو سطر بعد و ستون بعدش هست را بریز داخل db
    ولی مشکل اینجاست که سطر آخر و ستون آخر و سطر و ستون بعدی ندارن
    میخوام بگم اگر به سطر و ستون آخر رسیدی دیگه ادامه نده
    دقیقا باید چی بنویسم


    <?php
    for($j=1;$j<9;$j++)
    {

    ?>
    <tr>
    <?php
    for($i=1;$i<9;$i++)
    {
    ?>
    <td>
    <?php


    $data=$a['sotoon'.$i]["kh".$j];
    $db=$a['sotoon'.($i+1)]["kh".($j+1)];

    if(($i+1)===9)
    {

    break;
    }

    if(($j+1)===9)
    {
    break;
    }
    switch($data)
    {
    case 0:
    //echo $data;
    //echo '<img src="assets/image/aaaa.png" class="khali">';
    break;


    case 1:
    //echo $data;
    echo '<span class="fi icon-circle m_blue"></span>';
    break;


    case 2:
    //echo $data;
    echo '<span class="fi icon-circle m_red"></span>';
    break;


    case 3:
    //echo $data;
    echo '<span class="fi icon-circle m_ki_blue"></span>';
    break;


    case 4:
    //echo $data;
    echo '<span class="fi icon-circle m_ki_red"></span>';
    break;


    case 5:
    //echo $data;
    echo '<span class="por"></span>';
    break;

    default:
    echo "";
    }


    ?>

    </td>

    <?php
    }
    ?>
    </tr>

    <?php
    }
    ?>

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 مرداد 1399, 00:59 صبح
  2. دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته
    نوشته شده توسط rahahost در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 06 دی 1393, 22:13 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آذر 1393, 09:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •