نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر نام جداول AspNetUsers و سایر جداول مربوط به کاربر

  1. #1

    تغییر نام جداول AspNetUsers و سایر جداول مربوط به کاربر

    با سلام
    من پروژه ای رو در ASP MVC طراحی و لانچ کرده بودم و الان به دلایلی باید به ASP Core ارتقاعش بدم؛ ولی با توجه به فعال بودن سایت نمیتونم جداول رو درون دیتابیس تغییر بدم.
    مشکلی که دارم جداولی مثل AspNetUsers، AspNetRoles و ... هستش.
    چون توی دیتابیس قبلیم اسم جداولم چیز دیگه ای مثل : Tb_User ، Tb_Role و.... تعریف شده.
    علاوه بر این فیلدها هم متفاوته و خیلی از فیلدها یا نیست یا اگر هست با نام دیگه ای تعریف شده.

    الان موقع اجرای احراز هویت با خطای زیر مواجه میشم:
    Cannot use table 'Tb_User' for entity type 'Tb_User' since it is being used for entity type 'IdentityUser' and there is no relationship between their primary keys.

    حتی در OnModelCreating کد زیر رو تعریف کردم ولی باز با همون خطا مواجه میشه و تاثیری نداره:
    modelBuilder.Entity<IdentityUser>().ToTable("Tb_Us  er").Property(p => p.Id).HasColumnName("user_id");


    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطور می تونم این جداول رو به صورت سفارشی تعریف کنم.

  2. #2

    نقل قول: تغییر نام جداول AspNetUsers و سایر جداول مربوط به کاربر

    سلام، یه جستجو درباره Claim انجام بدید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: تغییر نام جداول AspNetUsers و سایر جداول مربوط به کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط reza_devel0per مشاهده تاپیک
    با سلام
    من پروژه ای رو در ASP MVC طراحی و لانچ کرده بودم و الان به دلایلی باید به ASP Core ارتقاعش بدم؛ ولی با توجه به فعال بودن سایت نمیتونم جداول رو درون دیتابیس تغییر بدم.
    مشکلی که دارم جداولی مثل AspNetUsers، AspNetRoles و ... هستش.
    چون توی دیتابیس قبلیم اسم جداولم چیز دیگه ای مثل : Tb_User ، Tb_Role و.... تعریف شده.
    علاوه بر این فیلدها هم متفاوته و خیلی از فیلدها یا نیست یا اگر هست با نام دیگه ای تعریف شده.

    الان موقع اجرای احراز هویت با خطای زیر مواجه میشم:
    Cannot use table 'Tb_User' for entity type 'Tb_User' since it is being used for entity type 'IdentityUser' and there is no relationship between their primary keys.

    حتی در OnModelCreating کد زیر رو تعریف کردم ولی باز با همون خطا مواجه میشه و تاثیری نداره:
    modelBuilder.Entity<IdentityUser>().ToTable("Tb_Us  er").Property(p => p.Id).HasColumnName("user_id");


    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطور می تونم این جداول رو به صورت سفارشی تعریف کنم.
    سلام عزیز چرا خودت رو اذیت میکنی هیچ وقت زورت رو نده التماس!
    برا این جداول دوکار بدون درد سر میتونی بکنی :
    اولیش اینه که فیلدهای مورد نیاز خودت رو به جدولی که میخوای append کنی (قاعدش هم همینه چون نمیشه اسکلت رو به هم زد یه چیز فیکس هستن )مثلا این فیلد رو به جدول ApplicationUser که از IdentityUser ارث میبره اضافه کنی
    [StringLength(10)]
    public string NationalCode { get; set; }

    دومیش هم اینه که جداول جدید رو با نام جدید خود بنویسی مثلا برا جداول کاربران به این صورت
    protected override void OnModelCreating(DbModelBuilder modelBuilder)
    {
    base.OnModelCreating(modelBuilder);
    modelBuilder.Entity<ApplicationUser>().ToTable("Us er");
    }

    پس اول دیتابیس رو تو Identity بساز بعدش .
    خیلی از این فیلد ها درسته نام متفاوتی دارن اما یه قاعده رو دارن دقت کن به صورت ستون به ستون برا یک بار با T-Sql داده های خودت رو انتقال بدی از دیتابیس قدیمی به دیتابیس جدید.
    INSERT INTO Users (UserName,Name)
    SELECT UserName,Name FROM DataBase1.dbo.AspNetUser

تاپیک های مشابه

  1. چرا فیلد email در جدول AspNetUsers دات نت نسخه 4.6.2 وچود ندارد؟
    نوشته شده توسط hmahdavi921 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 اردیبهشت 1398, 08:19 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1394, 21:04 عصر
  3. سوال : امکان انتقال اسناد یک سازمان به دیتابیس طوری که در صورت تغییر اسناد کتابخانه نیز تغییر کند؟؟!
    نوشته شده توسط mohsenashkboos در بخش برنامه نویسی شیرپوینت (Sharepoint Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1392, 12:42 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:08 عصر
  5. تغییر تغییر مشخصه دستیابی(access specifier) کد ایجاد شده توسط نتبینز ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1389, 02:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •