نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: (error) socket.connect method in C#‎

  1. #1

    Question (error) socket.connect method in C#‎

    سلام
    من یک برنامه نوشتم که از سوکت استفاده کردم
    اما با مشکلی روبه رو هستم.در برنامه کلاینت:
    متد socket.connect() در یک بازه زمانی ipendpoint را سرچ می کند در صورت نبود ارور می دهد
    Error socket.PNG

    من میخوام برنامه به مدت مشخص در بازه زمانی های معلوم (خودم براش تعریف کنم) تلاش کنه به ipendpoint وصل بشه که اگر نتونست خارج بشه
    درواقع من نمی دونم چطور میتونم تعداد دفعات و مقدار زمان connect رو افزایش بدم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: (error) socket.connect method in C#‎

    میتونید همین کد رو در یک تایمر قرار بدید. و برای جلوگیری از این مشکل try catch استفاذه کنیدو اینجوری تو بازه های زمانی مثلا هر یک دقیقع عمل مورد نظر انجام میشه و در صورت اتصال موفق تایمر رو غیر فعال کنید.

  3. #3

    نقل قول: (error) socket.connect method in C#‎

    اوکی
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. Error 1 No overload for method 'DateShamsi' takes 0 arguments
    نوشته شده توسط azitaj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1396, 12:24 عصر
  2. error Calling unknown method in yii 2 advanced
    نوشته شده توسط ParisaKiani در بخش Yii Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 20:17 عصر
  3. error با کلیک برروی دکمه connect
    نوشته شده توسط zgh_zgh در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1391, 22:58 عصر
  4. سوال:connect شدن با intenet IP سرور توسط برنامه server socket ساده چگونه است؟
    نوشته شده توسط asgharimohsen در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1391, 19:34 عصر
  5. connect to local MySQL server through socket
    نوشته شده توسط phpmkr در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1387, 12:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •