نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: درخواست راهنمایی

  1. #1

    درخواست راهنمایی

    با سلام و عرض ادب
    من چطور میتونم بدون استفاده از autonumber بتونم کاری کنم که بزرگترین عدد درون فیلد رو پیدا کنه و اجازه بده که فقط یک عدد بزرگترش رو وارد کنه . در غیر اینصورت پیغام خطا به کاربر بده .با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    سلام شما باید از تابع max یا Dmax استفاده کنید

    یک مثال برای تابع Dmax میزنم
    If Me.Text = DMax ("NameFilde", "NameTable") + 1 Then
    Else
    MsgBox "Error"
    End If

  3. #3

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    با سلام و عرض ادب
    با تشکر و سپاس از شما دوست گرامی . دستوری که زحمت کشیدید اجرا شد . فقط یه سوالی چطور میشه بعد از اینکه پیغام خطا رو ok کردیک set focus بشه روی همون textbox من هر دستور رو مینویسم set focus نمیشه و میره روی textbox بعدی . ممنون میشم راهنمائی بفرمائید مرسی . این دستورات جواب نداده
    1-
    Me![id].SetFocus
    2- me.id.setfocus

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    تعیین زمینه فعال توسط تابع set focus با رویدادی که درش نوشته شده ارتباط داره
    الان یادم نیست ولی به گمانم زمانی این تابع در فیلد جاری درست جواب میده که در رویداد افترآپدیت نوشته بشه
    شما هم بررسی و آزمایش کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.
    ماحصل کارتون رو هم برای استفاده دیگران همین تاپیک ثبت کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    نکات مربوط به این تابع رو میتونید در لینک زیر مطالعه کنید
    https://docs.microsoft.com/en-us/off...xtbox.setfocus

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1396, 09:01 صبح
  2. درخواست راهنمایی در مورد جزئیات کارهای آژانس هواپیمایی با نرم افراز رشنال رز
    نوشته شده توسط m_heidarinia در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 07 فروردین 1390, 20:12 عصر
  3. گفتگو: راهنمایی در ساخت برنامه کتابخانه دیجیتال ( برنامه مدیریت فایل ) {چه فیلدهایی مناسب است ؟}
    نوشته شده توسط as13851365 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 09:40 صبح
  4. بدست آوردن پارامترهایی که به فایل اجرایی پاس داده شده اند توسط برنامه های مونیتورینگ
    نوشته شده توسط Bahram0110 در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اسفند 1386, 12:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •