نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از JSX

  1. #1

    استفاده از JSX

    سلام دوستان من میخواستم در جاوااسکریپت (که یادگیریش رو تازه شروع کردم) از تگ های HTML استفاده کنم. که متوجه شدم این کار اسمش هست JSX.
    من هر چقدر که جستجو کردم نتونستم بفهمم چطور از این JSX باید استفاده کنم به همین دلیل اومدم تو این سایت بپرسم.

  2. #2

    نقل قول: استفاده از JSX

    کاری که میخواهید انحام بدید چی هست؟

  3. #3

    نقل قول: استفاده از JSX

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    کاری که میخواهید انحام بدید چی هست؟
    سلام. کار های سادۀ آزمایشی برای یادگیری، مثلاً:
    var myDiv = <div>React JSX</div>

  4. #4

    نقل قول: استفاده از JSX

    JSX توی کتابخانه React استفاده میشه و یکی اجزای اصلی اش هست (به نظر من یکی از بهترین مزیت هاش هم هست)
    به طور ساده JSX این امکان رو میده کد HTML رو مستقیم تو جاوا اسکریپت استفاده کنید (کتابخانه Babel زمان اجرا تمام کد های JSX رو به کد جاوا اسکریپت تبدیل میکنه)
    این هم یک نمونه مثال اش :‌


    const myDiv = <div>React JSX</div>
    ReactDOM.render(myDiv, document.getElementById('root'));

  5. #5

    نقل قول: استفاده از JSX

    سلام. این کتابخونۀ babel رو چطور باید وارد پروژه ام کنم؟ باید با تگ script بهش آدرس بدم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از JSX

    همونجوری که دوستمون گفت این برای react هست که برای کاربرای سطح بالا و مسلط به js هستش
    برای شما که تازه شروع کردی خیلی زوده بخای باهاش کار کنی و احتمالا هم درست متوجه نشدی برای چکاری هستش فقط چیزی خوندی تو نت برات سوتفاهم شده

    شما برای استفاده از تگ های Html نیازی به jsx نداری با جاوااسکریپت خالی هم میتونی تگ تعریف کنی بریزی توی متغیر


    var template = `<div> salam </div>` ;



    اگرم بخای متغیر توش بزاری

    var title = 'salam';
    var template = `<div> ${title} </div>` ;

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 مرداد 1399, 00:59 صبح
  2. جند دسته هستند که در حال تخریب سایت برنامه نویس هستند
    نوشته شده توسط pouyansaraf در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1394, 14:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •