نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خواندن marker.ToolTipText - GoogleMAP

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    90

    Lightbulb خواندن marker.ToolTipText - GoogleMAP

    با سلام و احترام
    دوستان من نقشه های گوگل رو در Winform لود کردم و تعدادی marker هم اضافه کردم . حالا قصد دارم با کلیک کردن موس ToolTipText اون marker رو واسم مسیج باکس کنه . لطفا راهنمایی کنید چطور ToolTipText رو بخونم . سپاس

    C#‎‎‎ WindowsFormsApplication

  2. #2

    نقل قول: خواندن marker.ToolTipText - GoogleMAP

    سلام میشه این قسمت برنامه ات را بزاری
    ممنون

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    90

    نقل قول: خواندن marker.ToolTipText - GoogleMAP

    نقل قول نوشته شده توسط mrsp1988 مشاهده تاپیک
    سلام میشه این قسمت برنامه ات را بزاری
    ممنون
     string dBEE = "";
    double LatitudeDataLagher = 0;
    double LongitudeDataLagher = 0;
    gmap.ShowCenter = false;
    GMapOverlay markers = new GMapOverlay("markers");
    gmap.Overlays.Clear();

    for (int i = 1; i < 250;i++ )
    {
    if (str_data_RX.Contains("kod:") == false) { break; }

    SHow_DATA_MAP[0] = getBetween(str_data_RX, "kod:", "-Latitude:");
    SHow_DATA_MAP[1] = getBetween(str_data_RX, "-Latitude:", "-Longitude:");
    SHow_DATA_MAP[2] = getBetween(str_data_RX, "-Longitude:", "-City:");
    SHow_DATA_MAP[3] = getBetween(str_data_RX, "-City:", "-Description:");
    SHow_DATA_MAP[4] = getBetween(str_data_RX, "-Description:", "&");
    dBEE = getBetween(str_data_RX, "~", "&") + "&";
    LatitudeDataLagher = Convert.ToDouble(SHow_DATA_MAP[1]);
    LongitudeDataLagher = Convert.ToDouble(SHow_DATA_MAP[2]);


    GMapMarker marker = new GMarkerGoogle(new PointLatLng(LatitudeDataLagher, LongitudeDataLagher), GMarkerGoogleType.yellow_pushpin);
    markers.Markers.Add(marker);
    gmap.Overlays.Add(markers);
    marker.ToolTipText = " شماره :" + SHow_DATA_MAP[0] + "\n " + SHow_DATA_MAP[4] + "\n " + "شهر : " + SHow_DATA_MAP[3];

    str_data_RX = str_data_RX.Replace(dBEE, "");


    }
    gmap.Zoom = 13;
    gmap.Zoom = 12;
    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: خواندن marker.ToolTipText - GoogleMAP

    سلام
    میشه واضحتر توضیح بدید یعنی میخواهید tooltip رو تو infobox نشون بدید ؟؟
    مسیج باکس ؟؟؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    90

    نقل قول: خواندن marker.ToolTipText - GoogleMAP

    نقل قول نوشته شده توسط jamal_ch مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه واضحتر توضیح بدید یعنی میخواهید tooltip رو تو infobox نشون بدید ؟؟
    مسیج باکس ؟؟؟
    در حال حاضر به محض اینکه موس روی هر مارکر میره - یک بالن باز میشه و مشخصات اون ماکر رو نمایش میده - حالا میخوام با کلیک کردن روی اون مارکر محتویات بالنش مسیج باکس شه واسم -سپاس فراوان

تاپیک های مشابه

  1. روی داد کلیک در marker در googlemap
    نوشته شده توسط sh.mahdavi در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 بهمن 1395, 23:57 عصر
  2. عدم نمایش کامل یک متن در marker گوگل مپ
    نوشته شده توسط aliblk10 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1395, 21:24 عصر
  3. سوال: نوشتن tooltiptext برای دکمه
    نوشته شده توسط hamedre81 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 شهریور 1391, 14:52 عصر
  4. مشکل در نمايش tooltiptext
    نوشته شده توسط ASedJavad در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1388, 10:13 صبح
  5. عدم نمایش tooltiptext در کزارش ؟
    نوشته شده توسط mahfel در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 03 مرداد 1384, 12:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •