نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از draggable در کدهای جاوااسکریپت

  1. #1

    استفاده از draggable در کدهای جاوااسکریپت

    سلام
    ممنون میشم کمکم کنید
    من میخوام برای درس یادگیری ماشین بازی چکرز را بنویسم
    الان برای drag کردن میخواستم از جی کویری استفاده کنم
    که با کلاس ها کار میکنه این امکان وجود داره که همزمان از جاوااسکریپت و جی کویری استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
    من الان هرکاری میکنم حالت drag کردن را نمتوانمم به dragred بدم
    و یه سوال دیگه
    میخوام بعد از اینکه drag شد تکرار میکنم بعد از drag شدن مقدار data برابر 0 بشه این امکان وجود دارد
    ممنون میشم کمکم کنید
    واگر دارم برای اجرای بازی چکرز راه را اشتباه میرم ممنون میشم راهنمایی کنید

    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <link href="assets/css/animation.css" rel="stylesheet">
    <link href="assets/css/fontello-codes.css" rel="stylesheet">
    <link href="assets/css/fontello-embedded.css" rel="stylesheet">
    <link href="assets/css/fontello-ie7-codes.css" rel="stylesheet">
    <link href="assets/css/fontello-ie7.css" rel="stylesheet">
    <link href="assets/css/fontello.css" rel="stylesheet">
    <script src="assets/js/jquery.js"></script>
    <script src="assets/js/jquery-ui.js"></script>
    <link rel="stylesheet" href="assets/js/jquery-ui.structure.css">
    <link rel="stylesheet" href="assets/js/jquery-ui.theme.css">
    <link rel="stylesheet" href="assets/scss/style.css">
    <script src="assets/js/function.js"></script>


    <link rel="stylesheet" href="assets/scss/style.css">
    <script src="assets/js/function.js"></script>
    <style>
    root {
    display: block;
    }


    body {
    text-align:center;
    }


    p {
    font-family:monospace;
    }


    table {
    margin:auto;
    }


    td {
    width:50px;
    height:50px;
    border: 1px solid black;
    font-size:40px;
    text-align:center;
    font-family:arial, helvetica, sans-serif;
    }


    }
    </style>
    <script src="jquery-3.3.1.min.js"></script>
    <script src="show.js"></script>
    </head>
    <body>
    <head>
    <link href = "matchinggame.css" rel = "stylesheet"/>




    </head>


    <body>
    <table>
    <tr>
    <td id="cell00" ></td>
    <td id="cell01" ></td>
    <td id="cell02" ></td>
    <td id="cell03" ></td>
    <td id="cell04" ></td>
    <td id="cell05" ></td>
    <td id="cell06" ></td>
    <td id="cell07" ></td>
    </tr>
    <tr>
    <td id="cell10" ></td>
    <td id="cell11" ></td>
    <td id="cell12" ></td>
    <td id="cell13" ></td>
    <td id="cell14" ></td>
    <td id="cell15" ></td>
    <td id="cell16" ></td>
    <td id="cell17" ></td>
    </tr>
    <tr>
    <td id="cell20" ></td>
    <td id="cell21" ></td>
    <td id="cell22" ></td>
    <td id="cell23" ></td>
    <td id="cell24" ></td>
    <td id="cell25" ></td>
    <td id="cell26" ></td>
    <td id="cell27" ></td>
    </tr>
    <tr>
    <td id="cell30" ></td>
    <td id="cell31" ></td>
    <td id="cell32" ></td>
    <td id="cell33" ></td>
    <td id="cell34" ></td>
    <td id="cell35" ></td>
    <td id="cell36" ></td>
    <td id="cell37" ></td>
    </tr>
    <tr>
    <td id="cell40" ></td>
    <td id="cell41" ></td>
    <td id="cell42" ></td>
    <td id="cell43" ></td>
    <td id="cell44" ></td>
    <td id="cell45" ></td>
    <td id="cell46" ></td>
    <td id="cell47" ></td>
    </tr>
    <tr>
    <td id="cell50" ></td>
    <td id="cell51" ></td>
    <td id="cell52" ></td>
    <td id="cell53" ></td>
    <td id="cell54" ></td>
    <td id="cell55" ></td>
    <td id="cell56" ></td>
    <td id="cell57" ></td>
    </tr>
    <tr>
    <td id="cell60" ></td>
    <td id="cell61" ></td>
    <td id="cell62" ></td>
    <td id="cell63" ></td>
    <td id="cell64" ></td>
    <td id="cell65" ></td>
    <td id="cell66" ></td>
    <td id="cell67" ></td>
    </tr>
    <tr>
    <td id="cell70" ></td>
    <td id="cell71" ></td>
    <td id="cell72" ></td>
    <td id="cell73" ></td>
    <td id="cell74" ></td>
    <td id="cell75" ></td>
    <td id="cell76" ></td>
    <td id="cell77" ></td>
    </tr>
    </table>


    <div>
    <input type="button" value="start" id = "button1" onclick="drawBoard();">
    </div>
    <span class="icon-circle m_red"></span>


    </body>
    </body>




    </body>



    $(function(){
    $(".dragred").draggable({
    revert:"invalid",
    });
    });


    var board = [
    [5,2,5,2,5,2,5,2],
    [2,5,2,5,2,5,2,5],
    [5,2,5,2,5,2,5,2],
    [0,5,0,5,0,5,0,5],
    [5,0,5,0,5,0,5,0],
    [1,5,1,5,1,5,1,5],
    [5,1,5,1,5,1,5,1],
    [1,5,1,5,1,5,1,5]
    ];


    function drawBoard() {
    for (var row = 0; row < board.length; row++) {
    for (var col = 0; col < board[row].length; col++) {
    var cell = document.getElementById("cell" + row + col);
    var data=cell.innerHTML = board[row][col];
    var datasbsb=cell.innerHTML = board[row+1][col+1];

    if(data==2 && datasbsb===0)
    {
    var element=document.getElementById("cell" + row + col);
    element.classList.add("icon-circle");
    element.classList.add("m_red");
    element.classList.add("dragred");
    }
    }


    }
    }



    یه سوال دیگه من اگر نخوام مقدار داخل آرایه ها چاپ بشه منظورم همون عددهااست چی را باید حذف کنم؟؟؟؟؟؟؟/

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از draggable در کدهای جاوااسکریپت

    که با کلاس ها کار میکنه این امکان وجود داره که همزمان از جاوااسکریپت و جی کویری استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
    جی کوئری یک کتابخونه هست که با js نوشته شده
    البته که میتونی با هردو کار کنی چون زبون هردو یکیه


    میخوام بعد از اینکه drag شد تکرار میکنم بعد از drag شدن مقدار data برابر 0 بشه این امکان وجود دارد
    یه سری رویداد داره ... کنسول مرورگت رو باز کن بعد درگ & دراپ کن ببین تو کنسول چی مینویسه با این کد زیر


            $(".dragred").draggable({
    revert:"invalid",
    start: function() {

    console.log('شروع شد به کشیدن');

    },
    drag: function() {

    console.log('در حال کشیدن');

    },
    stop: function() {

    console.log('پایان کشیدن');

    }
    });


    یه سوال دیگه من اگر نخوام مقدار داخل آرایه ها چاپ بشه منظورم همون عددهااست چی را باید حذف کنم؟؟؟؟؟؟؟/
    متوجه نمیشم راجب چی و کجا داری صحبت میکنی

  3. #3

    نقل قول: استفاده از draggable در کدهای جاوااسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    جی کوئری یک کتابخونه هست که با js نوشته شده
    البته که میتونی با هردو کار کنی چون زبون هردو یکیه




    یه سری رویداد داره ... کنسول مرورگت رو باز کن بعد درگ & دراپ کن ببین تو کنسول چی مینویسه با این کد زیر


            $(".dragred").draggable({
    revert:"invalid",
    start: function() {

    console.log('شروع شد به کشیدن');

    },
    drag: function() {

    console.log('در حال کشیدن');

    },
    stop: function() {

    console.log('پایان کشیدن');

    }
    });




    متوجه نمیشم راجب چی و کجا داری صحبت میکنی
    خیلی ممنون که جواب دادین
    با کدی که نوشتک مقدار هر آرایه هم دیده میشه
    منظورم عددهااست
    میخواستم اونا نوشته نشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از draggable در کدهای جاوااسکریپت

    کدوم عدد ها ؟ کجا نوشته نشن ؟ الان کجا دارن نوشته میشن که نمیخای بشن ؟ یکم بهتر توضیح بده ما که تو ذهن شما نیستیم
    آیا منظورت اینه که عدد های آرایه توی سورس کد نشون داده نشن ؟

  5. #5

    نقل قول: استفاده از draggable در کدهای جاوااسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    کدوم عدد ها ؟ کجا نوشته نشن ؟ الان کجا دارن نوشته میشن که نمیخای بشن ؟ یکم بهتر توضیح بده ما که تو ذهن شما نیستیم
    آیا منظورت اینه که عدد های آرایه توی سورس کد نشون داده نشن ؟
    :) راستش من از جاوااسکریپت خیلی بد میاد این کد را هم از جایی برداشتم یه مقدار تغییرش دادم تا بشه چیزی که میخوام
    نمیدونم کدوم خط که میاد تو هر خانه مثلا همین 2 و5 و... که تو آرایه اولیه قرار دارد را تو هر خونه نشان میده


    اما یه سوال اصلی تر هم دارم اگر ممکنه کمکم کنید
    من تو همه کد هام برای چکرز یک کار مشابه انجام دادم
    مثل اینجا
    اومدم یه آرایه تشکیل دادم بعد با دوتا حلقه for تو در تو به عناصر آرایه دسترسی پیدا کردم
    اینجا آرایه نشان دهنده صفحه بازی هست
    عدد صفر نشان دهنده خانه خالی که مهره ها میتونن در آن خونه ها حرکت کنن
    عدد یک نشان دهنده مهره آبی(مهره سمت خودمون)
    عدد ۲ نشان دهنده مهره قرمز (مهره حریف)
    عدد ۵ نشان دهنده پر بودن خانه است در واقع خانه هایی که مهره ها اجازه حرکت در آن را ندارند
    حالا من به هر خونه از آرایه دسترسی دارم
    امااااااا
    مثلا وقتی میگم اگر خانه ای مقدارش ۲ بود یعنی مهره قرمز را داشت
    و
    خونه سطر بعد و ستون بعدش صفر بود خالی بود
    تو اجازه حرکت کردن از خونه ۲ به خونه صفر داری
    همه مهره هایی که اجازه را دارند حرکت میکنند طبق صفحه اولیه سه مهره اجازه دارند
    اماااااا من میخوام بگم بیا random یکی از این خونه ها را حرکت بده
    یه جورایی فکر میکنم باید دقیقا اینجوری بگم
    بیا به صورت random از بین اونایی که شرایط حرکت را دارن یکی را انتخاب کن
    دقیقا تو کد PHP ام همین مشکل را دارم
    الان خوب توضیح دادم آیا ؟
    خواهشا لطفا
    اگر میتونین کمکم کنید
    سخت گیر افتادم
    ممنون میشم

تاپیک های مشابه

  1. draggable
    نوشته شده توسط olampiad در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 مرداد 1393, 14:43 عصر
  2. یه سوال در مورد draggable
    نوشته شده توسط olampiad در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 03 مرداد 1393, 13:18 عصر
  3. draggable
    نوشته شده توسط olampiad در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 تیر 1393, 17:45 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آذر 1390, 21:03 عصر
  5. سوال: مشکل با draggable وmouseover
    نوشته شده توسط esm4150 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 شهریور 1389, 16:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •