نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از آرایه php در جی کویری

  1. #1

    استفاده از آرایه php در جی کویری

    سلام
    من برای بازی چکرز این را نوشتم
    خط 16 و 17 زا لطفا نگاه کنید
    17 که اصلا کار نمیکنه نمیدونم باید چه کنم
    من میخوام متغیر data را که آرایه ای در php هست را در جی کویری در متغیری ترجیحا آرایه ای ذخیره کنم و ازش استفاده کنم
    در واقع بعدش میخوام چک کنم اگر data===2
    و
    db===0
    (db متغیر دیگه ای هست که در خط 69 تعریف شده اونم تو جی کویری تو متغیر دیگه ای بریزم)
    بهش کلاس dragred اضافه بشه
    و هرکی dragred داشت بتونه حالت draggable داشته باشه
    و بعدش که drag شد اونی که drag شد data=0 و اونی که drop شد data=2
    ممنون میشم کمکم کنید
    اصلا از نظر شما دوستان امکان دارد آیاااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

    <script>
    $(function () {
    $(".dragred").draggable({
    revert:"invalid",
    });
    $(".dropred").droppable({
    drop: function (event, ui) {
    $(this).css("background-color","greenyellow")
    },
    out: function (event, ui) {
    $(this).css("background-color", "")
    }
    });

    });
    var jdata=<?php echo json_encode($data); ?>;
    document.write(jdata);
    </script>
    <script>
    $(function () {
    $(".dragblue").draggable({
    revert:"invalid",
    });
    $(".dropblue").droppable({
    drop: function (event, ui) {
    $(this).css("background-color","greenyellow")
    },
    out: function (event, ui) {
    $(this).css("background-color", "")
    }
    });
    });


    </script>


    <table cellpadding="0" cellspacing="0" class="nth_table" cellpadding="10">
    <?php
    for($j=1;$j<9;$j++)
    {

    ?>
    <tr>
    <?php
    for($i=1;$i<9;$i++)
    {
    ?>
    <td>
    <?php
    $data=$a['sotoon'.$i]["kh".$j];

    //echo $data;

    $k=1;
    while($k>0)
    {
    $k--;
    if(($i+1)>=9)
    {
    $db=6;
    continue;
    }


    elseif(($j+1)>=9)
    {
    $db=6;
    continue;
    }


    $db=$a['sotoon'.($i+1)]["kh".($j+1)];
    //echo $db;
    }



    $kk=1;
    while($kk>0)
    {
    $kk--;
    if(($i-1)<=0)
    {
    $dg=6;
    continue;
    }


    elseif(($j-1)<=0)
    {
    $dg=6;
    continue;
    }


    $dg=$a['sotoon'.($i-1)]["kh".($j-1)];
    //echo $dg;
    }

    $kkk=1;
    while($kkk>0)
    {
    $kkk--;
    if(($i-1)<=0)
    {
    $dg=6;
    continue;
    }


    elseif(($j+1)>=9)
    {
    $dg=6;
    continue;
    }
    //satr bad sotoon ghabl for red
    $dbg=$a['sotoon'.($i-1)]["kh".($j+1)];
    //echo $dbg;
    }

    $kkkk=1;
    while($kkkk>0)
    {
    $kkkk--;
    if(($i+1)>=9)
    {
    $dg=6;
    continue;
    }


    elseif(($j-1)<=0)
    {
    $dg=6;
    continue;
    }
    //satr ghab sotoon bad for blue
    $dgb=$a['sotoon'.($i+1)]["kh".($j-1)];
    //echo $dgb;
    }

    $z=1;
    while($z>0)
    {
    $z--;
    if(($i+2)>=9)
    {
    $d2b=6;
    continue;
    }


    elseif(($j+2)>=9)
    {
    $d2b=6;
    continue;
    }
    //2ta satr bad va 2ta sotoon bad
    $d2b=$a['sotoon'.($i+2)]["kh".($j+2)];
    //echo $d2b;
    }

    $zz=1;
    while($zz>0)
    {
    $zz--;
    if(($i-2)<=0)
    {
    $d2bg=6;
    continue;
    }


    elseif(($j+2)>=9)
    {
    $d2bg=6;
    continue;
    }
    //2ta satr bad 2ta sotoon ghabl
    $d2bg=$a['sotoon'.($i-2)]["kh".($j+2)];
    //echo $d2bg;
    }

    switch($data)
    {
    case 0:
    echo '<span class="khali"></span>';
    break;


    case 1:
    echo '<span class="fi icon-circle m_blue"></span>';
    break;


    case 2:
    echo '<span class="fi icon-circle m_red"></span>';
    break;


    case 3:
    echo '<span class="fi icon-circle m_ki_blue"></span>';
    break;


    case 4:
    echo '<span class="fi icon-circle m_ki_red"></span>';
    break;


    case 5:
    echo '<span class="por"></span>';
    break;


    default:
    echo "";

    }
    ?>

    </td>

    <?php
    }
    ?>
    </tr>

    <?php
    }


    ?>

    </table>





    <?php
    $a=array(


    "sotoon1"=>array(
    "kh1"=>5,
    "kh2"=>2,
    "kh3"=>5,
    "kh4"=>0,
    "kh5"=>5,
    "kh6"=>1,
    "kh7"=>5,
    "kh8"=>1,
    ),

    "sotoon2"=>array(
    "kh1"=>2,
    "kh2"=>5,
    "kh3"=>2,
    "kh4"=>5,
    "kh5"=>0,
    "kh6"=>5,
    "kh7"=>1,
    "kh8"=>5,
    ),

    "sotoon3"=>array(
    "kh1"=>5,
    "kh2"=>2,
    "kh3"=>5,
    "kh4"=>0,
    "kh5"=>5,
    "kh6"=>1,
    "kh7"=>5,
    "kh8"=>1,
    ),

    "sotoon4"=>array(
    "kh1"=>2,
    "kh2"=>5,
    "kh3"=>2,
    "kh4"=>5,
    "kh5"=>0,
    "kh6"=>5,
    "kh7"=>1,
    "kh8"=>5,
    ),

    "sotoon5"=>array(
    "kh1"=>5,
    "kh2"=>2,
    "kh3"=>5,
    "kh4"=>0,
    "kh5"=>5,
    "kh6"=>1,
    "kh7"=>5,
    "kh8"=>1,
    ),

    "sotoon6"=>array(
    "kh1"=>2,
    "kh2"=>5,
    "kh3"=>2,
    "kh4"=>5,
    "kh5"=>0,
    "kh6"=>5,
    "kh7"=>1,
    "kh8"=>5,
    ),

    "sotoon7"=>array(
    "kh1"=>5,
    "kh2"=>2,
    "kh3"=>5,
    "kh4"=>0,
    "kh5"=>5,
    "kh6"=>1,
    "kh7"=>5,
    "kh8"=>1,
    ),

    "sotoon8"=>array(
    "kh1"=>2,
    "kh2"=>5,
    "kh3"=>2,
    "kh4"=>5,
    "kh5"=>0,
    "kh6"=>5,
    "kh7"=>1,
    "kh8"=>5,
    ),

    );


    ?>



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از آرایه php در جی کویری

    اینجوری بنویس


     var jdata = JSON.parse('<?php echo json_encode($data); ?>');


    این خط

        document.write(jdata);


    معنی نمیده شما آراییه رو که نمیتونی بنویسی تو داکیومنت ... مثل اینه که آرایه php رو بخای echo کنی توی صفحه

  3. #3

    نقل قول: استفاده از آرایه php در جی کویری

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    اینجوری بنویس


     var jdata = JSON.parse('<?php echo json_encode($data); ?>');


    این خط

        document.write(jdata);


    معنی نمیده شما آراییه رو که نمیتونی بنویسی تو داکیومنت ... مثل اینه که آرایه php رو بخای echo کنی توی صفحه
    بی نهایت ممنونم که جواب دادین تشکرات ویژه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1391, 11:21 صبح
  2. سوال: ویرایش تصاویر ذخیره شده در database با استفاده از linq
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1391, 20:13 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1391, 10:39 صبح
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1390, 14:55 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 17:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •