نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در header

  1. #1

    مشکل در header

    با سلام میدونم موضوع تکراری هست و خیلی درموردش بحث شده
    اما یا روش صورت مسئله رو پاک میکرد یا اگر اصولی بود روی پروژه من کار نمیداد
    Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\phps\anjoman\index.php:۸) in

    این ارور رو زمانی نشون میده که من صفحه پروسه رو به صورت دستور گت index.php?page=user&mod=del فراخوانی میکنم و اینکلود میشه درصورت فراخوانی با ادرس اصلی مشکلی پیش نمیاد و هدر کار میکنه

    میدونم تکراری من قبل از اینکه تاپیک بزنم جستجو کردم و به نتیجه نرسیدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در header

    جواب همونه که بارها داده شده
    پیشنهاد میکنم شما کد header رو کلا برداری ... طبیعتا باید صفحه سفید خالی ببینی
    بعد ctrl+u بزن سورس صفحه رو نگاه کن ببین متن یا فضای خالی جایی مبینی یا نه

    بعضی وقتا فضای خالی بعد از بستن تگ php هم میتونه دردسر ساز باشه

    راه حل جایگزین هم استفاده از javascript هستش


    echo '<script> document.location = "http://site.com" ;</script>';

  3. #3

    نقل قول: مشکل در header

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    جواب همونه که بارها داده شده
    پیشنهاد میکنم شما کد header رو کلا برداری ... طبیعتا باید صفحه سفید خالی ببینی
    بعد ctrl+u بزن سورس صفحه رو نگاه کن ببین متن یا فضای خالی جایی مبینی یا نه

    بعضی وقتا فضای خالی بعد از بستن تگ php هم میتونه دردسر ساز باشه

    راه حل جایگزین هم استفاده از javascript هستش


    echo '<script> document.location = "http://site.com" ;</script>';
    مورد اول کاملا چک شده و هیچ فاصله و ... توش نیست
    راه حل جاواسکریپت کار میده
    منتها من میخوام بدونم مشکل کارم کجاست!!!

  4. #4

    نقل قول: مشکل در header

    نقل قول نوشته شده توسط hlhlpsk مشاهده تاپیک
    مورد اول کاملا چک شده و هیچ فاصله و ... توش نیست
    راه حل جاواسکریپت کار میده
    منتها من میخوام بدونم مشکل کارم کجاست!!!
    کدتون رو بذارید تست کنیم

  5. #5

    نقل قول: مشکل در header

    سلام

    یک مشکل دیگه هم که اغلب رخ میدهد وجود BOM در ابتدای فایل است. دقت کنید که که فایل شما باید بصورت utf-8 without bom ذخیره شده باشد. حتی ممکن است یکی از فایل های اینکلود شده دارای این مشکل باشد مثلا فایل کانفیگ. پس همه فایلها را چک کنید.
    می توانید فایل خود را با notepad++ باز کنید و از منوی encoding نوع آن را ملاحظه و در صورت نیاز تغییر دهید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای هدر header
    نوشته شده توسط rastac در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1392, 01:34 صبح
  2. مشكل در كار با HEADER
    نوشته شده توسط morteza_naderloo در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 02 دی 1390, 23:02 عصر
  3. سوال: ساخت فایل header
    نوشته شده توسط sad580 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 13 مرداد 1387, 20:15 عصر
  4. سوال: header
    نوشته شده توسط maysamscript در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1387, 13:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •