نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: توی دانلود فایل بزرگ (بالای 100 مگ) با php مشکل دارم

  1. #1

    توی دانلود فایل بزرگ (بالای 100 مگ) با php مشکل دارم

    من می خوام با کدم فایلهای مختلف دانلود کنم ولی متاسفانه وقتی اندازه فایل بزرگ میشه نمی دونم چرا برنامه قطع میشه.فایلهای چند مگابایتی مث آهنگ رو بدون مشکل دانلود می کنه.ینی حجم تا 5 مگ رو تست کردم درسته ولی بالای 100 که می زنم قطع میشه. انگار یه تایمی بیشتر کار نمی کنه. تایم curl رو زیاد کردم ولی بازم قطع میشه. نمی دونم چرا. این کدمه

    ini_set('max_execution_time', '300000');
    ini_set('display_errors', 1);
    ini_set('memory_limit','500M');
    error_reporting(E_ALL);
    //$url = $_POST['url'];

    $url = 'http://s3.dlserver.info/serial/Vikings/01-480p.x264/Vikings.S01E03.480p.mkv';

    if(fileDownloader($url))
    echo 'DOWNLOAD SUCCESSFUL';
    else
    echo 'DOWNLOAD FAILED';

    function fileDownloader($url){

    $ch = curl_init($url);

    $dir = '/var/www/html/orangePi/panel/files/';

    $file_name = basename($url);

    $save_file_loc = $dir.$file_name;

    $fp = fopen($save_file_loc, 'w+');

    curl_setopt($ch, CURLOPT_FILE, $fp);
    //curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 5000);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, true);

    $res = curl_exec($ch);

    curl_close($ch);
    fclose($fp);

    if($res)
    return true;
    else
    return false;

    }


    لینک به یه فایل بزرگ توش گذاشتم واسه تست. اگه لینک یه فایل اندازه یه آهنگ بذارید دانلود می کنه.همیشه هم یه تایم ثابتی اجرا میشه. مثلا نزدیک 15 ثانیه. نمی دونم چرا
    کسی می تونه کمک کنه؟

  2. #2

    نقل قول: توی دانلود فایل بزرگ (بالای 100 مگ) با php مشکل دارم

    سلام

    برای من بسته نشد و دانلود کرد. اگر بعد از زمان مشخصی دانلود متوقف می شود, احتمال زیاد مشکل از محدودیت زمان یا حافظه می باشد.(بعید هست مشکل حافظه داشته باشید چون curl همزمان دانلود و ذخیره فایل را انجام میدهد) در بسیاری از سرورهای اشتراکی دستور ini_set غیرفعال است. برای تنظیم زمان از دستور set_time_limit استفاده کنید.

    حداقل لینک فصل جدید را قرار میدادید

  3. #3

    نقل قول: توی دانلود فایل بزرگ (بالای 100 مگ) با php مشکل دارم

    نقل قول نوشته شده توسط ali_sed مشاهده تاپیک
    سلام

    برای من بسته نشد و دانلود کرد. اگر بعد از زمان مشخصی دانلود متوقف می شود, احتمال زیاد مشکل از محدودیت زمان یا حافظه می باشد.(بعید هست مشکل حافظه داشته باشید چون curl همزمان دانلود و ذخیره فایل را انجام میدهد) در بسیاری از سرورهای اشتراکی دستور ini_set غیرفعال است. برای تنظیم زمان از دستور set_time_limit استفاده کنید.

    حداقل لینک فصل جدید را قرار میدادید
    من روی یه vps دارم این کد رو تست می کنم. حدود یه گیگ رم داره. همین کدی که گذاشتم رو هم می زنم. بازم یه تایمی کار می کنه باز متوقف میشه.دیگه تنظیمات خاصی تو php.ini و اینا هم ندادم که محدودیت درست کرده باشم اگر هم باشه با همین کانفیگ هایی که ست کردم اول کدم دیگه اوکی باید باشه. نمی دونم واقعا چشه. شما هم همین کد رو تست کردید یا خودتون نوشتید؟

  4. #4

    نقل قول: توی دانلود فایل بزرگ (بالای 100 مگ) با php مشکل دارم

    نقل قول نوشته شده توسط newby guy مشاهده تاپیک
    من روی یه vps دارم این کد رو تست می کنم. حدود یه گیگ رم داره. همین کدی که گذاشتم رو هم می زنم. بازم یه تایمی کار می کنه باز متوقف میشه.دیگه تنظیمات خاصی تو php.ini و اینا هم ندادم که محدودیت درست کرده باشم اگر هم باشه با همین کانفیگ هایی که ست کردم اول کدم دیگه اوکی باید باشه. نمی دونم واقعا چشه. شما هم همین کد رو تست کردید یا خودتون نوشتید؟
    الان روی یه سرور دیگه هم تست کردم که 4 گیگ رم داره. روی اونم جواب نداد. فک نکنم بخاطر رم باشه. کد هم که شما می گید مشکل نداره.بنظر شما کجای کار مشکل داره؟

  5. #5

    نقل قول: توی دانلود فایل بزرگ (بالای 100 مگ) با php مشکل دارم

    از این دستور استفاده کردید؟ set_time_limit

    محدودیت حافظه منظورم تنظیمات php هست.

  6. #6

    نقل قول: توی دانلود فایل بزرگ (بالای 100 مگ) با php مشکل دارم

    سلام

    این نوع استفاده بمنظور تغییر دامنه فشار زیادی رو به منابع PHP وارد میکنه, کد اجرا بشه در صورتی که تعداد دانلود های همزمان بیشتر بشه, مثلاً 4 یا 5 دانلود ( بیشتر یا کمتر ) میتونه باعث down شدن PHP یا حتی هنگ کردن وب سرور بشه

    البته در وب سرورهایی مثل Nginx قابلیتی بنام proxy وجود داره که اگه روی اون وقت بگذارید شاید به نتیجه برسید

تاپیک های مشابه

  1. Attach کردن دیتابیس ها توی ورژن های مختلف مثل sql 2008 توی 2012
    نوشته شده توسط behrooz69 در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 مهر 1393, 02:15 صبح
  2. پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 08 تیر 1391, 00:39 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 مهر 1389, 19:20 عصر
  4. چه فرقی می کنه چیزی رو توی Public تعریف کنیم یا توی Published یاprotected متغیر رو بعدVar؟
    نوشته شده توسط mbshareat در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 اسفند 1387, 08:04 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 19:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •