نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: درخواست کد یا نحوه انجام عملیات در تسک منیجر

  1. #1

    Question درخواست کد یا نحوه انجام عملیات در تسک منیجر

    با سلام
    دوستان کسی میدونه که از داخل نرم افزار چطور میشه عملیات پردازش و فایل هایی که توی پروگرس بار هستن رو بست و یا یه برنامه جدید اضافه کرد Untitled.jpg


    یا چطور میشه یکی از اون فایل های سیستمی رو بست ؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: درخواست کد یا نحوه انجام عملیات در تسک منیجر

    سلام دوست عزیز این قسمت نگاه کنید.

  3. #3

    نقل قول: درخواست کد یا نحوه انجام عملیات در تسک منیجر

    سلام و متشکر از پاسخ تون و اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین

    دوست عزیز نگاه کردم
    منم یه همچین مشکلی دارم که دوستمون اونجا پرسیدن و شما هم جواب دادین

    ممنون میشم کد مربوط به vb.net رو بفرستین برام
    اون کد ها مال html هستن علی الظاهر

    explorer.exe رو تست کردم
    با اون کد دوستمون هم سیستمی ها رو هم نمیبنده
    آخرین ویرایش به وسیله aidin2345 : دوشنبه 06 آبان 1398 در 14:49 عصر دلیل: غلط املایی

  4. #4

    نقل قول: درخواست کد یا نحوه انجام عملیات در تسک منیجر

    دوست عزیز اون کد که فکر میکنید html ـه، در واقع vb.net هست فقط رنگشون کد شده.
    این کدش هست:
    ProcID = Process.GetCurrentProcess(myProcess)
    TextBox1.Text =CInt(ProcID)

  5. #5

    نقل قول: درخواست کد یا نحوه انجام عملیات در تسک منیجر

    ممنون و سپاس
    این برا پیدا کردن آیدیشه
    توقف اجباری فایل های سیستمی کدش رو میخواستم

  6. #6

    نقل قول: درخواست کد یا نحوه انجام عملیات در تسک منیجر

    این میشه؟
    for each p in System.Diagnostics.Process.GetProcessesByName("pro  cess name")
    try
    p.Kill()
    p.WaitForExit()
    catch


    end try
    next

  7. #7

    نقل قول: درخواست کد یا نحوه انجام عملیات در تسک منیجر

    مرسی داداش
    تا دو سه روز تست کنم و نتیجه رو عرض کنم خدمتت

  8. #8

    نقل قول: درخواست کد یا نحوه انجام عملیات در تسک منیجر

    اشکان جان
    واسه فایل های سیستمی جواب نمیده

  9. #9

    نقل قول: درخواست کد یا نحوه انجام عملیات در تسک منیجر

    میتونید مثال بزنید؟ متوجه نشدم چه چیزی رو میگین.

  10. #10

    نقل قول: درخواست کد یا نحوه انجام عملیات در تسک منیجر

    کدی که از داخل نرم افزار قرارداد و بشه عملیات پردازش یا فایل هایی که توی پروگرس بار هستن رو بست برای برای مثال explorer.exe رو ببندیم

  11. #11

    نقل قول: درخواست کد یا نحوه انجام عملیات در تسک منیجر

    میتونین برای explorer از این کد استفاده کنید:


    Dim taskkill as New ProcessStartInfo
    taskkill.FileName = "cmd.exe"
    taskkill.Arguments = "/c taskkill /F /IM explorer.exe"
    taskkill.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden
    Process.Start(taskkill)

  12. #12

    نقل قول: درخواست کد یا نحوه انجام عملیات در تسک منیجر

    سلام
    اشکان جان متاسفانه جواب نداد

تاپیک های مشابه

  1. لاگ ارور خواندن فایل تسکست از یک مسیر
    نوشته شده توسط raha_jon در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 آبان 1393, 18:44 عصر
  2. سوال: تغییر مقدار راست کلیک در نوار تسکبار
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 دی 1390, 12:54 عصر
  3. سوال: بدست آوردن عرض نوار تسکبار
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 13:25 عصر
  4. از دوستان کسی هست تسلط به KDTele داشته باشه
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 08 تیر 1386, 12:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •