نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: رند کردن عدد اعشاری در جواب

  1. #1

    رند کردن عدد اعشاری در جواب

    سلام
    دوستان من این کد و استفاده میکنم برای محاسبه یکسری اعداد .فقط اینکه جواب با اعداد اعشار بالا در میاد ؟؟ میخوام چند تا از اعداد اعشار و حذف کنم .
    چطور باید از این متد استفاده کنم :
    toFixed()

    اینم کد من :
    <script type="text/javascript">

    function sum(){
    document.getElementById('kilo').value = parseFloat((document.getElementById('ghotr').value ) * parseFloat(document.getElementById('zekhamat').val ue))*0.146;

    }
    </script>

  2. #2

    نقل قول: رند کردن عدد اعشاری در جواب


  3. #3

    نقل قول: رند کردن عدد اعشاری در جواب

    استفاده کردم ولی بازم کم نمیکنه ؟
    ببینید درست جاساز کردم کد رو ؟؟

    <script type="text/javascript">

    function sum(){
    document.getElementById('kilo').value = parseFloat((document.getElementById('ghotr').value ) * parseFloat(document.getElementById('zekhamat').val ue))*0.146;

    }
    function financial(x) {
    return Number.parseFloat(x).toFixed(1);
    }
    </script>

  4. #4

    نقل قول: رند کردن عدد اعشاری در جواب

    شما کجا این دو تابع رو فراخوانی میکنید؟ داخل تابع sum نوشتید مستقیماً مقدار یک جزء صفحه رو تغییر بده اما در تابع دوم شما یک مقدار رو بر میگردونید، آیا دقت کردین؟
    میتونید تابع sum رو این طور بنویسین:
    function sum(){        document.getElementById('kilo').value   = financial(parseFloat((document.getElementById('gho  tr').value  ) * parseFloat(document.getElementById('zekhamat').val  ue))*0.146);

    }

  5. #5

    Lightbulb نقل قول: رند کردن عدد اعشاری در جواب

    دادش من متوجه نشدم ؟
    من جاوا اسکریپت بلد نیستم ،فقط برای یه محاسبه ریاضی دارم ازش استفاده می کنم.
    کلا این کل کد من هست : یکسری اعداد از کاربر میگیرم و آنها را با جاوا اسکریپت محاسبه میکنم و بعد جواب آن را نمایش می دم به کاربر.
    که بعضی جواب ها اعداد اعشاریشون بالا در میاد.


    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    <link rel="stylesheet" href="css/bootstrap.css"/>
    <link rel="stylesheet" href="css/style.css"/>
    <script type="text/javascript">

    function sum(){
    document.getElementById('kilo').value = parseFloat((document.getElementById('ghotr').value ) * parseFloat(document.getElementById('zekhamat').val ue))*0.146;


    </script>
    </head>

    <body>
    <div class="container mt-3">
    <div class="row justify-content-center">
    <div class="col-md-6 rounded shadow bgDC8CD">
    <form id="form">
    <div class="form-group">
    <div><input type="text" class="form-control my-1" placeholder="قطر را وارد نمایید" id="ghotr" onkeyup="sum()" value="0"/></div>
    <input type="text" class="form-control my-1" placeholder="ضخامت را وارد نمایید" id="zekhamat" onkeyup="sum()"/>
    <input type="text" class="form-control my-1" id="kilo" placeholder="وزن به کیلو" disabled="disabled" />
    </div>
    </div>
    </div>
    </form>
    </div>
    </body>
    </html>

  6. #6

    نقل قول: رند کردن عدد اعشاری در جواب

    خب شما در صفحه تون فقط دارین ()sum رو فراخوانی میکنید یعنی باید sum رو به اون کدی که نوشتم تغییر بدین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •