نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در INSERT کردن اطلاعات از طریق python به بانک اطلاعاتی

  1. #1

    مشکل در INSERT کردن اطلاعات از طریق python به بانک اطلاعاتی

    سلام وقت بخیر
    من برنامه ای نوشتم که اطلاعات مورد نظرو از یوزر میگیره و داخل دیتابیس ذخیره میکنه منتهی تا موقعی که استرینگ هست مشکلی نداره ولی وقتی عدد از کاربر دریافت میکنه ارور میده که البته میدونم مشکل از کجاست ولی بلد نیستم اصلاحش کنم.. ممنون میشم راهنمایی کنید:

    mycursor = cnx.cursor()if mycursor:    print("Connected")sql = 'INSERT INTO phone (Name, Phone, Location) VALUES (%s, %d, %s)';n = int(input("Enter N Number For Users: "))mylist = []
    for i in range(0, n): print("Enter Person "+ str(i+1) + " Information") print("========================================") Name = input("Enter Name: ") Phone = int(input("Enter Phone Number: ")) Location = input("Enter Location: ") val = (Name, Phone, Location) mylist.append(val)print(mylist)mycursor.executeman y(sql, mylist)cnx.commit()print(mycursor.rowcount, "Records Inserted.")



    مشکل از این خطه:
    sql = 'INSERT INTO phone (Name, Phone, Location) VALUES (%s, %d, %s)';



    این جمله کلش استرینگ هست .. من چطور میتونم تلفن رو به صورت اینتجر تعریف کنم توی این دستور؟
    لازم به ذکره داخل بانک اطلاعاتی تمام دستورات بطور صحیح اعمال شده
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل در INSERT کردن اطلاعات از طریق python به بانک اطلاعاتی

    اینتیجر کلا تا 32000 جا داره ولی شماره تلفن عددش بزرگتر هستش از بیگ اینتجر استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. خطا در موقع insert کردن در جدولی که فیلد محاسباتی دارد در C#‎
    نوشته شده توسط ja_latifian در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1397, 12:29 عصر
  2. پاسخ: 27
    آخرین پست: چهارشنبه 01 بهمن 1393, 19:53 عصر
  3. مشکل کد insert در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط amir-aa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 خرداد 1391, 11:47 صبح
  4. کتاب های مفتی Python و Ruby
    نوشته شده توسط r00tkit در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1390, 07:59 صبح
  5. ثبت عکس در بانک اطلاعاتی با INSERT INTO ...
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 فروردین 1383, 13:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •