نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: فارسی کردن تاریخ ها در DateBox و Scheduler دواکسپرس دات نت کور (DevExtreme dotnet core)

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2

    فارسی کردن تاریخ ها در DateBox و Scheduler دواکسپرس دات نت کور (DevExtreme dotnet core)

    با سلام
    کسی تونسته کنترلر های DateBox و Scheduler رو به صورت تاریخ شمسی نشون بده؟
    لطفا راهنمایی فرمائید.
    طبق سایت دواکسپرس دو روش Globalize و Intl وجود داره ولی من با اد کردن script هایی که گفته نتونستم تاریخ ها رو شمسی کنم.

    section Localization {
    <script src="https://unpkg.com/devextreme-intl/dist/devextreme-intl.min.js"></script>
    <script src="https://cdn.polyfill.io/v2/polyfill.min.js?features=Intl.~locale.en,Intl.~loc ale.de,Intl.~locale.ru"></script>
    <script src="https://cdn3.devexpress.com/jslib/19.2.3/js/localization/dx.messages.de.js"></script>
    <script src="https://cdn3.devexpress.com/jslib/19.2.3/js/localization/dx.messages.ru.js"></script>
    }


    Html.DevExtreme().DateBox()

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2

    نقل قول: فارسی کردن تاریخ ها در DateBox و Scheduler دواکسپرس دات نت کور (DevExtreme dotnet core)

    چون نشد ات ساین بزنم اینجا نیومده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300

    نقل قول: فارسی کردن تاریخ ها در DateBox و Scheduler دواکسپرس دات نت کور (DevExtreme dotnet core)

    درود
    هیچ کدوم از سه شرکت معروف Telerik Kendo و DevExpree و Syncfusion تقویم فارسی رو ساپورت نمیکنن. اتفاقا من طی هفته گذشته با پشتیبانی هر سه شرکت مکاتبه کردم. تنها شرکت syncfusion اعلام آمادگی کرد یک صفحه رای گیری اضافه میکنه و اگر رای به میزان کافی باشه در نسخه بعدی تقویم فارسی را پشتیبانی میکنه.
    اینم لینک رای گیری.
    https://www.syncfusion.com/feedback/...lendar-support
    دوستان برنامه نویس اگر تمایل دارن به این صفحه برن و کامنت بزارن. (البته همونطور که میدونید برای باز کردن لینک های این سه شرکت باید از فیلترشکن استفاده کنید)

تاپیک های مشابه

  1. اجرای وب سرویس dotnet core در لینوکس با nginx
    نوشته شده توسط etara90 در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1398, 16:12 عصر
  2. kenndo ui برای dotnet core 2
    نوشته شده توسط EnKamran در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 آبان 1396, 10:23 صبح
  3. سوال: ارور هنگام نصب dotnet core tool prview2
    نوشته شده توسط jd.mn98 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 بهمن 1395, 10:58 صبح
  4. استفاده از تاریخ فارسی با کنترل datebox
    نوشته شده توسط anahita6 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 17:46 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •