نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اتصال کارتخوان به نرم افزار

  1. #1

    اتصال کارتخوان به نرم افزار

    سلام . من یک نرم افزار فروشگاهی با زبان ویژوال بیسیک 6 دارم که قبلا خودم نوشتم و میخوام که کارت خوان رو به این نرم افزار متصل کنم. اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید که چکار باید کنم و آیا باید فایل Dll خاصی رو تهیه کنم؟ ممنون و متشکر

  2. #2

    نقل قول: اتصال کارتخوان به نرم افزار

    سلام

    برای این شما ابتدا باید دستگاه پی سی پوز رو تهیه کنید بعد از انجام اینکار ببنید دستگاه مربوط که کدوم شرکت هست از خود شرکت تمام چیزای که لازم هست رو در اختیارتون قرار میده از سورس بگیر تا DLL و اموزش کار با اون ....

    من سورس مربوط به شرکت اسان پرداخت رو دارم در صورت نیاز می تونم ارسال کنم براتون اما بهتره از همون شرکت بگیرید .

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1394, 01:57 صبح
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1393, 20:44 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 18:09 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 اسفند 1390, 19:25 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 شهریور 1390, 17:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •