نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: راهنمایی کد جاوا اسکریپت

  1. #1

    راهنمایی کد جاوا اسکریپت

    سلام
    دوستان من یک کد دارم که محاسبات انجام میده واسم ،میخواستم به جای اینکه کاربر کلیک کنه روی دکمه تا جواب رو ببینه ،طوری باشه که وقتی اطلاعات را بهش داد خودش جواب رو توی یک lable نشان بده ؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

    var vaznLoolehMobli = function() {
    var num1 = document.getElementsByClassName("ghotrlooleh-input")[0].value;
    var num2 = document.getElementsByClassName("zekhamatlooleh-input")[0].value;
    var num3 = document.getElementsByClassName("zaribloolemobli-input")[0].value;
    var answer = Number(num1) * Number(num2) * Number(num3);
    var kilo = " کیلوگرم"
    answer = answer.toPrecision(4);
    document.getElementById("vazneloolehmobli").innerH TML = answer + (kilo) ;
    };




    اینم کد ووردی html

    <form>
    <label style="color: #222; font-size: 13px; padding-right: 50px;"> طول مقطع A <sup> mm </sup> : </label>
    <input class="toolemaghta-input" style="border: 1px solid #2229; text-align: center;border-radius: 3px;" type="text" placeholder="طول مقطع را وارد کنید" />

    <label style="color: #222; font-size: 13px; padding-right: 45px;"> عرض مقطع B <sup> mm </sup> : </label>
    <input class="arzemaghta-input" style="border: 1px solid #2229; text-align: center; border-radius: 3px;" type="text" placeholder="عرض مقطع را وارد کنید" />

    <label style="color: #222; font-size: 13px; padding-right: 35px;"> ضخامت پروفیل t <sup> mm </sup> : </label>
    <input class="zekhamateprofile-input" style="border: 1px solid #2229; text-align: center; border-radius: 3px;" type="text" placeholder="ضخامت پروفیل را وارد کنید" />

    <input class="zaribprofilesabok-input" style="border: 1px solid black; text-align: center; display: none;" disabled="disabled" type="text" value="0.0930" />
    <br><br>
    <button class="multiply" style="background: #28395e; width: 190px;border-radius: 3px;" type="button" onClick="vaznProfileSabok()">محاسبه</button>
    <br><br>

    <label style="color: #222; font-size: 13px; padding-right: 25px;"> وزن هر شاخه 6 متری (kg) : </label>
    <label id="answervazneprosabok" style="border: 1px solid rgba(0, 0, 0, 0.33);width: 190px; text-align: center; background: white;border-radius: 3px;">۰</label>
    </form>

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی کد جاوا اسکریپت

    به جای رویداد onclick در دکمه، از رویداد onchange در فیلد ها استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی کد جاوا اسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    به جای رویداد onclick در دکمه، از رویداد onchange در فیلد ها استفاده کنید
    برای اولین فیلد، این طوری میشه:
    کد HTML:
    <input class="toolemaghta-input" style="border: 1px solid #2229; text-align: center;border-radius: 3px;" type="text" placeholder="طول مقطع را وارد کنید" onchange="vaznProfileSabok()" />

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی کد جاوا اسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    برای اولین فیلد، این طوری میشه:
    کد HTML:
    <input class="toolemaghta-input" style="border: 1px solid #2229; text-align: center;border-radius: 3px;" type="text" placeholder="طول مقطع را وارد کنید" onchange="vaznProfileSabok()" />
    سلام
    دوست عزیز انجام دادم و اضافه کردم بجای onclick ولی اجرا نمیشه ؟
    دکمه محاسبه رو چکار کنم ؟ حدف کنم ؟؟
    مرسی

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی کد جاوا اسکریپت

    شما در کلاس های html تون یک چیز نوشتید اما در کد جاوااسکریپت چیز دیگری نوشتید!
    مثلا داخل script نوشتید document.getElementsByClassName("zaribloolemobli-input")
    در حالی که در صفحۀ html تون تگی با کلاس zaribloolemobli-input وجود نداره!

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی کد جاوا اسکریپت

    دکمه محاسبه رو چکار کنم ؟ حدف کنم ؟؟
    بله دیگه به اون نیازی نیست

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی کد جاوا اسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    بله دیگه به اون نیازی نیست
    من عذرخواهی میکنم از شما دوست عزیز.
    تمام کارهایی که گفتید و انجام دادم ولی انجام نشد ؟؟
    الان کدها رو ساده کردم html میشه ببینید مشکل از کجاست ؟

    کد html

    <input type="text" id="tb1" size="14" onchange="vaznLoolehMobli()"/>
    <input type="text" id="tb2" size="14" onchange="vaznLoolehMobli()"/>

    این دوتا اطلاعات و از کاربر میگیره و در hnput زیر نمایش میده

    <input type="text" id="tb3" size="14" disabled />



    و کد جاوا اسکریپت هم به شکل زیر می باشد :

    <script type="text/javascript">

    /**/
    var vaznLoolehMobli = function() {
    var num1 = document.getElementById("tb1")[0].value;
    var num2 = document.getElementById("tb2")[0].value;
    var answer = Number(num1) * Number(num2) *;
    var kilo = " کیلوگرم"
    answer = answer.toPrecision(4);
    document.getElementById("tb3").innerH TML = answer + (kilo) ;
    };




    </script>

  8. #8

    نقل قول: راهنمایی کد جاوا اسکریپت

    اولاً شما در تبدیل کد یکسری مشکل داشتید که درست کردم. مثلا شما زمانی که از id استفاده میکنید دیگه بهتون آرایه نمیده که [0] رو بنویسید.
    ثانیاً این صفحه رو با کد های فعلی تون نوشتم، بفرمایید:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 تیر 1395, 11:30 صبح
  2. راهنمایی در مورد یک کد جاوا اسکریپت!!!
    نوشته شده توسط KING000 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 تیر 1393, 02:13 صبح
  3. سوال: راهنمایی در مورد نوشتن اسکریپت وبلاگدهی با php
    نوشته شده توسط aliphp1 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 بهمن 1392, 01:27 صبح
  4. شی گرایی در جاوا اسکریپت به زبان ساده
    نوشته شده توسط Golsha در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 دی 1392, 17:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •