نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری

  1. #1

    راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری

    با سلام در فایل ضمیمه :

    هنگام کلیک بر روی فیلد پیگیری فرم سابفرم باز میشه و در فرم سابفرم هیچ مشکلی با شناسایی ID ندارم

    اما هنگام کلیک بر باتن نمایش سررسید در فرم اصلی "شکایات" که با استفاده از کوئری ایجاد کردم ID شناسایی نمیکنه؟؟!

    با تشکر از همه دلسوزان مدیران و کاربران عزیز سایت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری

    عزیزان یه وقت هم برا راهنمایی ما بذارید. ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری

    سلام

    توضیحاتتون برای روشن کردن مشکل کم هست
    حداقل برای بنده!

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری

    سلام دوست عزیز .خوشحالم بازم دارید به من لطف میکنی.
    فرم شکایات frmshekayatk1 در فیلد آخرش به نام پیگیری بزنیم فرم فرزند باز میشه و مشکلی نداره.
    لازم بذکره که کد فیلد پیگیری رو از خود شما گرفتم.
    If Not Form_frmshekayatK1.NewRecord Then
    iid = 0
    iid = Me.IDshek1
    DoCmd.OpenForm "frmshekayatk2", , , "IDshek2=" & Me.IDshek1
    Else
    MsgBox "ابتدا اطلاعات را وارد کنيد"
    End If

    مشکلم در باتن سر رسید هست که با کوئری ایجاد شده که با زدن آن فرم سر رسید شکایات باز میشه و فیلد پیگیری قرار دادم که بتونم مستقیم در همونجا وارد فرم فرزند بشم که متاسفانه اون کد شما دیگه در اینجا جواب نمیده.
    البته فرم باز میکنه اما ID مربوطه رو باز نمیکنه.
    آخرین ویرایش به وسیله datmas : دوشنبه 13 آبان 1398 در 19:44 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری

    برای من که درست کار میکنه و مشکلی نداره

    من این مسیر رو رفتم
    frmshekayatK1 > سررسید پیگیری > پیگیریها > frmshekayatK2 > اطلاعات مورد نظر فیلتر شده نمایش داده میشه

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری

    سلام.
    شما اون باتن به اسم سر رسید روی فرم اصلی رو نمیبینی؟ فرم پیگیری با استفاده از کوئری درست کردم.
    این مسیری که نوشتید درسته مشکلی نیست.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط datmas مشاهده تاپیک
    سلام.
    شما اون باتن به اسم سر رسید روی فرم اصلی رو نمیبینی؟ فرم پیگیری با استفاده از کوئری درست کردم.
    این مسیری که نوشتید درسته مشکلی نیست.
    سلام گرامی
    به اعصاب خودتون مسلط باشین، بنده هم اون دکمه رو دیدم و بررسی کردم و اگه به مسیری که بالا نوشتم دقت کنید خواهی دید که اون دکمه هم در مسیر بررسی هست و نتیجه بدون مشکل برای بنده نمایش داده شده
    بهرحال مشکلی در اجرای برنامه نبود که بخوام اظهار نظر خاصی کنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط datmas مشاهده تاپیک
    با سلام در فایل ضمیمه :

    هنگام کلیک بر روی فیلد پیگیری فرم سابفرم باز میشه و در فرم سابفرم هیچ مشکلی با شناسایی ID ندارم

    اما هنگام کلیک بر باتن نمایش سررسید در فرم اصلی "شکایات" که با استفاده از کوئری ایجاد کردم ID شناسایی نمیکنه؟؟!

    با تشکر از همه دلسوزان مدیران و کاربران عزیز سایت

    نمونه اصلاح شده قرار داده شد



    یا حق
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری

    سلام دوست عزیز به هیچ وجه به خودم اجازه جسارت به دیگران نمیدم چه برسد به شما دوست عزیز و دیگر کاربران محترم سایت که هرچه آموختم از محبت و لطف این دوستان بوده. من اصلا عصبانی نشدم و سوالی بود جملم. شاید من بد منظورتونو میفهمم الان یه عکس از خطایی که هست گذاشتم.

    نگاه کنیید بمحض باز کردن فیلد پیگیری رضا (در باتن سررسید) فیلد شناسه اصلی 18 هست ولی وقتی به رکورد بعدی میریم شناسه 18 رو شناسایی نمیکنه؟؟؟؟
    واقعا برا من اینجوریه حالا شاید سیستم من مشکل داره.

    بازم از شما دوست عزیز که همواره به یاد ما هستی ممنون.
    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    سلام گرامی
    به اعصاب خودتون مسلط باشین، بنده هم اون دکمه رو دیدم و بررسی کردم و اگه به مسیری که بالا نوشتم دقت کنید خواهی دید که اون دکمه هم در مسیر بررسی هست و نتیجه بدون مشکل برای بنده نمایش داده شده
    بهرحال مشکلی در اجرای برنامه نبود که بخوام اظهار نظر خاصی کنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله datmas : شنبه 18 آبان 1398 در 20:59 عصر

  10. #10

    نقل قول: راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری

    سلام جناب صدیقی فکر کنم فایلی که فرستادی برا من مشکل داره.
    اصلا نه زمانی که فیلد پیگیری فرم اصلی رو میزنیم نه زمانی که فیلد پیگیری فرم سررسید (در باتن سررسید) میزنیم فیلدرو شناسایی نمیکنه.عکس رو ببینید شناسه اصلی 16 هست ولی رکورد بعدی 0 میزنه.
    از توجه تون خیلی ممنون.
    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    نمونه اصلاح شده قرار داده شد



    یا حق
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله datmas : یک شنبه 19 آبان 1398 در 21:21 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط datmas مشاهده تاپیک
    سلام جناب صادقی فکر کنم فایلی که فرستادی برا من مشکل داره.
    اصلا نه زمانی که فیلد پیگیری فرم اصلی رو میزنیم نه زمانی که فیلد پیگیری فرم سررسید (در باتن سررسید) میزنیم فیلدرو شناسایی نمیکنه.عکس رو ببینید شناسه اصلی 16 هست ولی رکورد بعدی 0 میزنه.
    از توجه تون خیلی ممنون.

    نمونه قرار داده شد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری


    آقا صدیقی خدا خیرت بده خیلی لطف کردی برادر ممنونم.
    آخرین ویرایش به وسیله datmas : یک شنبه 19 آبان 1398 در 21:21 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری

    سلام
    خوشحالم که مشکلتون حل شد به لطف استاد عزیز جناب آقای صدیقی

    حالا متوجه منظورتون که دقیقا مشکلتون کجا بود. نمونه اصلاح شده رو بررسی نکردم ولی به احتمالی شاید بشه گفت مقدار دیفالت فیلد کلید رو اصلاح کرده باشند که در رکورد جدید مشکلی پیش نیومده باشه
    بازم بنده پیشنهاد میکنم یا این فیلد رو مخفی کنید یا قفل کنید تا کاربر امکان تغییر اون رو به صورت دستی نداشته باشه

  14. #14

    نقل قول: راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری

    از شما هم دوست عزیز ممنون که همیشه پای کار و جوابگو مشکلات بچه ها هستید.
    آره دیفالت فیلد کلید تغییر داد و یه تغییر هم تو کد شما دادند البته برا من مبتدی خیلی کار بزرگی بود.
    در برنامه اصلی فیلد مخفی هست .
    آخرین ویرایش به وسیله datmas : یک شنبه 19 آبان 1398 در 22:02 عصر

  15. #15

    نقل قول: راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری

    دوستان

    الان متوجه شدم با ویندوز 64 بیتی باز در باتن سر رسید همون مشکلو دارم.
    آخرین ویرایش به وسیله datmas : دوشنبه 20 آبان 1398 در 20:12 عصر

  16. #16

    نقل قول: راهنمایی علت عدم شناسایی ID در فرم کوئری

    آقا صدیقی عزیز

    بی زحمت مقدور هست سوالمو بررسی کنید؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1398, 07:51 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1393, 09:47 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1390, 22:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •