نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن و نوشتن یک بایت در فایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    خواندن و نوشتن یک بایت در فایل

    سلام
    میخواستم در ذخیره یک بازی (Motoracing)تقلب کنم شماره مرحله اش رو تغییر بدم.دیدم بلد نیستم.در فایل کارکتر صفر زیاد بود و من همیشه از روش خوندن رشته استفاده می کردم.
    ممکنه کسی کدی بذاره برای خوندن بایت شماره مثلا 25 و یه کد هم برای نوشتن این بایت. همینطور برای خوندن و نوشتن رشته و یا integer در بایت خاص از فایل؟

  2. #2

    نقل قول: خواندن و نوشتن یک بایت در فایل

    سلام
    خوندن و نوشتن فایل روشهای مختلفی داره، با استفاده از فایل استریم می تونید همه کار کنید.
    اما اگر بخواهید مثلا رکوردی بخونید، یا عددی، می تونید نوع فایل رو جای TextFile بگذارید File of Integer یا هر چیز دیگه ای.
    این روش قدیمیه، همون استریم کار کنید مسلط بشید خیلی خیلی بهتره.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: خواندن و نوشتن یک بایت در فایل

    می دونم قانون اینه که تکلیف انجام ندید ولی ببخشید اشکال نداره درخواست کنم خوندن یک بایت یا عدد رو با فایل استریم برام تابع بنویسید؟مثلا با پارامتر ورودی اسم فایل و شماره بایت و خروجی Char یا Integer ؟

  4. #4

    نقل قول: خواندن و نوشتن یک بایت در فایل

    با این تابع شما می گی از کدوم بایت تا کدوم بایت رو می خوای:


    function ReadBytesFromFile(FileName: string; FromByte, ToByte: integer): TByteArray;
    var
    FS: TFileStream;
    begin
    try
    FS := TFileStream.Create(FileName, fmOpenRead);
    FS.Seek(FromByte -1, soBeginning);
    FS.Read(Result, ToByte -FromByte +1);
    finally
    FS.Free;
    end;
    end;


    procedure TForm2.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    b: TByteArray;
    frombyte, tobyte, len: integer;
    begin
    frombyte := 2;
    tobyte := 5;
    len := tobyte -frombyte +1;


    b := ReadBytesFromFile('e:\somefile', frombyte, tobyte);
    // b is from 0 to len -1 of byte
    end;


    آخرین ویرایش به وسیله یوسف زالی : سه شنبه 21 آبان 1398 در 01:43 صبح
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: روش آپلود کردن سایت بر روی هاست و مدیریت محتوای سایت...
    نوشته شده توسط vahid1993 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 خرداد 1395, 19:48 عصر
  2. طراحی سایت ادمین برای درست کردن سایت های پویا مثل سایت ساز؟
    نوشته شده توسط haniyehghassami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 10:06 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 12:02 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1393, 23:46 عصر
  5. سوال: مگر 8 بیت یک بایت نمی شود پس چگونه در این الگوریتم تعداد بیت ها یک بایت میشوند؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 15:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •