نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خواندن نام جدول دیتابیس از یک رشته در انتیتی فریمورک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    خواندن نام جدول دیتابیس از یک رشته در انتیتی فریمورک

    سلام وقت بخیر

    فرض کنید میخواهیم اطلاعات رو از یک دیتابیس بوسیله انتیتی فریمورک بخونیم و در دیتاگرید نمایش بدیم ...طبیعتا چنین دستوری مینویسیم :

     using (databaseEntities database = new databaseEntities())            {
    var records = (from rows in database.tbl_sample

    select new
    {
    rows.id,
    rows.family,
    }).ToList();


    myDataGridView.DataSource = records;
    }


    حالا سوالی که داشتم این هستش که ایا میتوان در دستور بالا نام جدول رو از یک رشته ثابت خوند ؟

    حقیقتش من چندین جدول دارم با ستون های مشابه اما نام جدول اونا فرق داره و نمیخوام برای هرکدومشون این دستور رو بنویسیم...میخواستم هرکدام از جدول ها که نامشون در اون رشته بود در این دستور استفاده بشه.

    یا بطور ساده بخوام سوالمو بپرسم :


    یا میخواستم بیام اینطور بنویسیم :
    object myRow = database.tbl_sample;

    var records = (from rows in myRow


    ...

    که خب نوع object رو باید چه چیزی انتخاب کنم تا این رو بشناسه؟! (بجای object از چیزی باید اینجا استفاده کنم؟)



    ممنون میشوم راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : دوشنبه 13 آبان 1398 در 00:01 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: خواندن نام جدول دیتابیس از یک رشته در انتیتی فریمورک

    از نوع var اومدم تعریف کردم و نوعشو به درستی شناخت...خب حالا شرطم رو اینطور نوشتم :

    string tbl_name == "tbl_sample_1"

    var myRow = database.tbl_sample_1;
    if(tbl_name == "tbl_sample_2")
    {
    myRow = database.tbl_sample_2;
    }


    حالا مشکل اینه که database.tbl_sample_2 نمیتونه این var روقبول کنه....خطایی که ظاهرشده بدین معنیه که قبلا این var به جدول دیگری اختصاص یافته شده....

    من اومدم قبلش myRow = null هم کردم تاثیری نداشت....
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : دوشنبه 13 آبان 1398 در 16:35 عصر

تاپیک های مشابه

  1. نحوه حذف یک انتیتی از .edmx
    نوشته شده توسط raha raad در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 خرداد 1398, 02:19 صبح
  2. پیغام خطاهای آیدنتیتی
    نوشته شده توسط sara_t در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 دی 1397, 21:03 عصر
  3. مبتدی: اتصال دیتا گرید ویو به دیتا بیس استفاده از انتیتی فریمورک
    نوشته شده توسط mrmaleki در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 17:47 عصر
  4. سوال: استفاده از انتیتی فریم ورک با دیتا بیس های بزرگ با حجم داده بالا
    نوشته شده توسط sadeghhp در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 11 بهمن 1390, 00:44 صبح
  5. مشکل آیدنتیتی بودن و حذف سطور
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 26 دی 1382, 21:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •