نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: درخواست راهنمایی استراتژیک

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    47

    درخواست راهنمایی استراتژیک

    سلام به همه اساتید
    من چند سالی هست کارهایی با اکسس انجام دادم ولی به محدودیتهایی بر خوردم که در مورد ادامه کار با اکسس دچار تردید شدم.

    مثلا در مورد نمودارها اصلا قدرت مانور ندارم. الان توی اکسس 2010 و 2007 کار می کنم برای نمودار از pivot chart استفاده می کنم. ولی متاسفانه توی ورژنهای بالاتر ساپورت نمیشه.و کاربرو باید مجبور کنم آفیس پایین تر استفاده کنه
    دیتا رو توی sql نگه میدارم. اما برای امنیت داده ها در ارتباط اکسس و sql دچار مشکل هستم.
    خلاصه میخوام سطح کارمو ارتقا بدم. آیا راهکارش اینه که جواب سوالهامو توی همین اکسس دنبالش بگردم یا فکر دیگه ای بکنم؟

    واقعا ممنون از اینکه همیشه دست پر از اینجا خارج شدم.

  2. #2

    نقل قول: درخواست راهنمایی استراتژیک

    من نظر شخصیم اینه که از این به بعد از VB.NET یا #C استفاده کنید چون ارتباط بیشتری با کل پروژه دارید و مخصوصاً کنترل همه چیز دست شماست. و Visual Studio هم که فوق العاده است.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: درخواست راهنمایی استراتژیک

    استفاده از vb.net کاری پر زحمت است. من یکبار برای یکی از کارهام به سمت اون رفتم وحقیقتا در میان راه کار را رها کرده و مجددا به سمت اکسس برگشتم. برای اون باید خیلی وقت بگذاری و همه چیز رو حتی ظاهرا یک دکمه رو طراحی کنی و ...
    با این حال امکانات فوق العاده ای داره که در اکسس وجود ندارد.
    حسن بزرگ اکسس اینه که بدون داشتن حتی یک فایل اضافی و تنها با برنامه نویسی قابل پیاده سازی در همه رایانه ها است اگر در اول کار طراحی نوع ویندوز و آفیس رو مشخص کنی و برای حداقلها یا اجرا در ویندوز اکس پی تاحداکثر یعنی ویندوز ده 64 بیتی چاره اندیشی کنی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست راهنمایی استراتژیک

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    استفاده از vb.net کاری پر زحمت است. من یکبار برای یکی از کارهام به سمت اون رفتم وحقیقتا در میان راه کار را رها کرده و مجددا به سمت اکسس برگشتم. برای اون باید خیلی وقت بگذاری و همه چیز رو حتی ظاهرا یک دکمه رو طراحی کنی و ...
    با این حال امکانات فوق العاده ای داره که در اکسس وجود ندارد.
    حسن بزرگ اکسس اینه که بدون داشتن حتی یک فایل اضافی و تنها با برنامه نویسی قابل پیاده سازی در همه رایانه ها است اگر در اول کار طراحی نوع ویندوز و آفیس رو مشخص کنی و برای حداقلها یا اجرا در ویندوز اکس پی تاحداکثر یعنی ویندوز ده 64 بیتی چاره اندیشی کنی
    با سلام

    دوست گرامی مقایسه اکسس با زبان برنامه نویسی کاملا اشتباهه


    چون اکسس هرکاری بکنه نمیتونه مثل یه زبان برنامه نویسی همچون C یا C++‎ یا C#‎ و حتی vb.net بشه

    شما تو هرکاری وقت بزارید و کد بنویسید بعد یه مدت کلی رفرنس و کلاس و ... دارید که در کدنویسی های مشابه باعث راحتی کار میشه


    اگرطراحی رو مقایسه کنید شاید در کد نویسی زبان های برنامه نویسی به نظر بیاد اکسس راحت تره اما در مقابل پلتفرم wpf کار کنید به راحتی متوجه میشید که اکسس حتی در آسانی طراحی به پای wpf هم نمی رسه


    منتهی این نظر شخصی بنده است


    یا حق

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: درخواست راهنمایی استراتژیک

    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوست گرامی مقایسه اکسس با زبان برنامه نویسی کاملا اشتباهه


    چون اکسس هرکاری بکنه نمیتونه مثل یه زبان برنامه نویسی همچون C یا C++‎‎ یا C#‎‎ و حتی vb.net بشه

    شما تو هرکاری وقت بزارید و کد بنویسید بعد یه مدت کلی رفرنس و کلاس و ... دارید که در کدنویسی های مشابه باعث راحتی کار میشه


    اگرطراحی رو مقایسه کنید شاید در کد نویسی زبان های برنامه نویسی به نظر بیاد اکسس راحت تره اما در مقابل پلتفرم wpf کار کنید به راحتی متوجه میشید که اکسس حتی در آسانی طراحی به پای wpf هم نمی رسه


    منتهی این نظر شخصی بنده است


    یا حق
    بله دقیقا همینطوره. آنچه گفتم در رابطه با راحتی و سادگی کار با اکسس بود. و البته که اکسس هیچگاه داعیه رقابت با پلتفرم های معظم برنامه نویسی را نخواهد داشت

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    47

    نقل قول: درخواست راهنمایی استراتژیک

    ممنون از همه دوستان
    سوال بعدی اینه که چطور و با چه برنامه ای این مهاجرت رو انجام بدیم؟
    من بارها خواستم کاری رو انجام بدم اما بدلیل عدم مشاوره با اهل فن راه غلطی رو پیش گرفتم و علاوه بر اتلاف وقت و هزینه دچار یاس و دلزدگی شده ام.
    دوستان صاحب تجربه اگر در مورد اینکه از کجا شروع کنیم و با چه برنامه زمانی جلو بریم راهنمایی کنند حتما برای افرادی مثل بنده مفید خواهد بود

  7. #7

    نقل قول: درخواست راهنمایی استراتژیک

    ببینید اگر بخواین کار با زبانی مثل vb.net رو شروع کنید خیلی راحته (با توجه به این که دارین از access استفاده میکنید)
    چون هر دو نسخه هایی از visual basic هستن
    برای کار با vb.net یا #C کافیه که نرم افزار visual studio رو نصب کنید.
    در کل میتونید با vb.net برنامه های واقعاً بزرگ و جدی بسازید که (غیر از Net Framework.) به برنامۀ دیگری وابسته نباشن.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست راهنمایی استراتژیک

    نقل قول نوشته شده توسط whoishe مشاهده تاپیک
    ممنون از همه دوستان
    سوال بعدی اینه که چطور و با چه برنامه ای این مهاجرت رو انجام بدیم؟
    من بارها خواستم کاری رو انجام بدم اما بدلیل عدم مشاوره با اهل فن راه غلطی رو پیش گرفتم و علاوه بر اتلاف وقت و هزینه دچار یاس و دلزدگی شده ام.
    دوستان صاحب تجربه اگر در مورد اینکه از کجا شروع کنیم و با چه برنامه زمانی جلو بریم راهنمایی کنند حتما برای افرادی مثل بنده مفید خواهد بود


    دوست گرامی با سلام


    اول چند نکته رو باید برای خودت مشخص کنی


    در چه شاخه ای میخوای حرکت کنی ( مثال تحت وب ، دستکتاپ ، گجت و هوش مصنوعی و ... )

    با چه نگاهی میخوای حرکت کنی (بازار کار ، برنامه نویسی شخصی ، سرگرمی ، علاقه و ... )

    تا چه حد با اون حرکتت آشنایی داری و اطلاعات درموردش کسب کردی


    به عنوان مثال

    فرض برنامه نویسی دسکتاپ باشه ( با توجه به گفته هاتون )

    خوب بسیاری از برنامه نویس ها فکر میکنن چون از دریافت و ارسال اطلاعات با سرور استفاده میکنن جدا از دسکتاپ دارن کد مینویسن ( فکر میکنن برنامه تحت شبکه جدا از دسکتاپه)


    این روش برنامه نویسی دیگه صرفا جهت برنامه های اجرایی تک یوزه استفاده میشه و برنامه هایی از این دست که نیازه به کامپیوتر یوزر ( مثل فتوشاپ، آفیس و ... ) ویا پلاگین و کمپوننت نویسی

    وگرنه بسیاری از برنامه ها الان تحت وبه یعنی اسکریپت وبسایت

    اعم از php ، asp ، java و غیره

    - نکته : اسکریپت های قدرمتند هم برای کم کردن کار سرور و دقیق بودنشون ( به دلیل استفاده کلی از متغییر باعث افزایش بار بر سرور میشن ) از زبان c برای کارکرد استفاده میکنن مثل facebook

    مثال همین امر در برنامه نویسی گجت ها هست

    بسیاری از شرکت های جهان دیگه از تولید برنامه برای گجت ها دست برداشتن و صرفا با نسخه تحت وب و نهایتا با یک کنترل browser قفل بر روی دامنه شرکت کار میکنن و کسی دیگه برای گرفتن و دریافت اطلاعات از سرور وقت و هزینه صرف نمیکنه ( البته تو ایران تازه داره جا میفته)

    در کل گفتن این نکات برای تصمیم گیری بود که بدونی چرا و به چه دلیل و برای چی و تا چه حد میخوای برنامه نویسی کنی


    و اینکه شاید با درست نگاه کردن به قضیه متوجه بشی به طور مثال در طراحی علاقه بیشتر و استعداد بیستری داری تا کد نویسی بکند


    باز سوالی بود در خدمتم

    یا حق

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    47

    نقل قول: درخواست راهنمایی استراتژیک

    خیلی ممنون از پاسخ جامعتون استاد گرامی
    در پاسخ به سوال آخر باید بگم کار اصلی من طراحیه،من مسئول بهبود کیفیتم.کارم ارتقا دادن فرایندهاست . در واقع ایده هامو دارم به برنامه تبدیل می کنم. به این امر هم واقفم که برای این کار نیاز به علم و مهارت برنامه نویسی وجود داره که خب من از اون کم بهره هستم. اصلا رشته ام کامپیوتر نیست مدیریته. اما اکسس بدلیل سادگیش یه مقدار بد عادتم کرد. وقتی می بینم به راحتی میشه بدون منت برنامه نویس،اتلاف وقت و هزینه ایده هامو به عمل تبدیل کنم و نتیجه شو در کارم ببینم خب طبیعیه که تمایل دارم این کارو انجام بدم. اما به جاییی می رسم که نیاز به ارتقا و بهبود و توسعه در مقابل سواد کم برنامه نویسی قرار می گیره.
    بقول حافظ
    شهریست پر کرشمه ی خوبان ز شش جهت
    چیزیم نیست ورنه خریدار هر ششم.

  10. #10

    نقل قول: درخواست راهنمایی استراتژیک

    دوست عزیز اگر منظورتون سادگی زبانشه، اکسس از ویژوال بیسیک استفاده میکنه.
    خب vb.net هم همون ویژوال بیسیک هست که امکانات دات نت بهش اضافه شده.
    اما vb.net یک زبان برنامه نویسی هست که با ویژوال استودیو میتونید بنویسید و به نظرم اکسس میتونه خیلی محدودیت (نسبت به vb.net) داشته باشه.
    البته به افرادی که با اکسس کار میکنن بر نخوره، منظورم این بود که به هر حال اکسس یک نوع محیط هست که بدون اون نمیشه برنامه هاش رو اجرا کرد اما vb.net زبانی هست که کامپایل میشه و احتمال به هم ریختن کامپوننت هاش تقریبا صفره.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست راهنمایی استراتژیک

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اگر منظورتون سادگی زبانشه، اکسس از ویژوال بیسیک استفاده میکنه.
    خب vb.net هم همون ویژوال بیسیک هست که امکانات دات نت بهش اضافه شده.
    اما vb.net یک زبان برنامه نویسی هست که با ویژوال استودیو میتونید بنویسید و به نظرم اکسس میتونه خیلی محدودیت (نسبت به vb.net) داشته باشه.
    البته به افرادی که با اکسس کار میکنن بر نخوره، منظورم این بود که به هر حال اکسس یک نوع محیط هست که بدون اون نمیشه برنامه هاش رو اجرا کرد اما vb.net زبانی هست که کامپایل میشه و احتمال به هم ریختن کامپوننت هاش تقریبا صفره.

    دوست گرامیمون ASHKANLAEI درست میفرمایند

    نکته ای رو به حرف ایشون اضافه کنم

    شاید در ابتدا براتون کار با دیتابیس سخت تر به نظر بیاد و در اکسس به خاطر وجود bound فرم ها راحت تر و یا Query ها اما

    همون زمانی رو که در اکسس میزارید اگه در .net حالا vb.net قرار بدید علاوه بر محسانت اون به راحتی هم میتونید با اکسس کار کنید

    بسیاری از دوستان که مشغول راهنمایی بقیه هستند در این فروم با اکسس شروع نکردن بلکه با vb6 شروع کردن به اکسس روی آوردن

    شما هم اگر براتون مقدوره در محیط .net شروع کنید و دیتابیس رو اکسس استفاده کنید تا همزمان به هر دوتا وارد بشید


    یا حق

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست راهنمایی استراتژیک

    نقل قول نوشته شده توسط whoishe مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون از پاسخ جامعتون استاد گرامی
    در پاسخ به سوال آخر باید بگم کار اصلی من طراحیه،من مسئول بهبود کیفیتم.کارم ارتقا دادن فرایندهاست . در واقع ایده هامو دارم به برنامه تبدیل می کنم. به این امر هم واقفم که برای این کار نیاز به علم و مهارت برنامه نویسی وجود داره که خب من از اون کم بهره هستم. اصلا رشته ام کامپیوتر نیست مدیریته. اما اکسس بدلیل سادگیش یه مقدار بد عادتم کرد. وقتی می بینم به راحتی میشه بدون منت برنامه نویس،اتلاف وقت و هزینه ایده هامو به عمل تبدیل کنم و نتیجه شو در کارم ببینم خب طبیعیه که تمایل دارم این کارو انجام بدم. اما به جاییی می رسم که نیاز به ارتقا و بهبود و توسعه در مقابل سواد کم برنامه نویسی قرار می گیره.
    بقول حافظ
    شهریست پر کرشمه ی خوبان ز شش جهت
    چیزیم نیست ورنه خریدار هر ششم.
    در مورد شغلتون وبرنامه نویسی به عنوان یه برادر کوچک تر و کسی که سابقه زیادی در سمت مدیریت داره به شما پیش نهاد میکنم کتاب تفکر طراحی در کسب و کار چاپ انتشارات آریانا قلم رو مطالعه بفرمایید

    نکاتی در زمینه گفته هاتون وجود داره که شاید راهنمایی باشه براتون


    یا حق

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: درخواست راهنمایی استراتژیک

    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوست گرامی مقایسه اکسس با زبان برنامه نویسی کاملا اشتباهه
    چون اکسس هرکاری بکنه نمیتونه مثل یه زبان برنامه نویسی همچون C یا C++‎‎ یا C#‎‎ و حتی vb.net بشه
    شما تو هرکاری وقت بزارید و کد بنویسید بعد یه مدت کلی رفرنس و کلاس و ... دارید که در کدنویسی های مشابه باعث راحتی کار میشه
    اگرطراحی رو مقایسه کنید شاید در کد نویسی زبان های برنامه نویسی به نظر بیاد اکسس راحت تره اما در مقابل پلتفرم wpf کار کنید به راحتی متوجه میشید که اکسس حتی در آسانی طراحی به پای wpf هم نمی رسه


    منتهی این نظر شخصی بنده است
    یا حق
    سلام و ادب
    میشه در مورد این wpf یه نسخه ای هم برای ما بدین تا به صورت ابتدایی آشنا بشم و به قول بچه ها یه سرکی بکشم شاید خدا خواست و ما هم یه همتی کردیم و رفتیم سمت این بستر

  14. #14

    نقل قول: درخواست راهنمایی استراتژیک

    اگر وب و html کار کرده باشید wpf رو سریعاً یاد میگیرید چون wpf یک مخلوط هست از xaml و (#vb.net / C) که برای طراحی زیبای برنامه ها هست.
    در واقع زمانی که روی برنامه نویسی تنها کار کنید، با windows forms دارین برنامه میسازید. اما wpf مخفف windows presentation framework، کمکتون میکنه تا ظاهر برنامه تون رو شخصی سازی کنید.
    برای آموزش wpf میتونید به این وبسایت مراجعه کنید:
    https://wpf-tutorial.com/

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی در مورد استخدام با شرایط من!
    نوشته شده توسط Sohrab-112 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مرداد 1394, 18:02 عصر
  2. در خواست راهنمایی از وبمسترها
    نوشته شده توسط نیکام1 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 فروردین 1393, 16:04 عصر
  3. در خواست راهنمایی از وبمسترها
    نوشته شده توسط نیکام1 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 فروردین 1393, 13:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •