نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تشخیص نوع کنترل ویندوز یا وب سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    251

    تشخیص نوع کنترل ویندوز یا وب سایت

    امروز هرچی گشتم نتونستم به نتیجه ای برسم و اون اینکه میخوام با یه برنامه سی شارپ و هر جایی که با موس کلیک میکنم مشخصات یا نام اون کنترل رو در محیط ویندوز یا وب سایت بده...
    مثل این کد:
    private void buyQ_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    string ctrlName = ((Control)sender).Name;
    textBox1.Text = ctrlName;
    }

    کد بالا نام کنترلهای موجود در فرم جاری رو نشون میده. اما من میخوام این دستور برای کل صفحه دسکتاپ کار کنه، مخصوصا توی وب سایت ها... نشون بده که آیا کنترل موردنظر دکمه هست یا تکست باکس یا ....

  2. #2

    نقل قول: تشخیص نوع کنترل ویندوز یا وب سایت

    منظورتون از دسکتاپ چیه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    251

    نقل قول: تشخیص نوع کنترل ویندوز یا وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    منظورتون از دسکتاپ چیه؟
    هر برنامه یا نرم افزاری که در محیط ویندوز اجرا شده....
    البته هدف بیشتر وب سایت هست و میخوام نام کنترل ها یا لینکهای یه صفحه وب را بدست بیاورم....

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    نقل قول: تشخیص نوع کنترل ویندوز یا وب سایت

    از توابع API استفاده کن. هندل هر پنجره رو بر میگردونه بعدش میتونی نوع پنجره و هر متن رو برگردونی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: تشخیص نوع کنترل ویندوز یا وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi5106 مشاهده تاپیک
    هر برنامه یا نرم افزاری که در محیط ویندوز اجرا شده....
    البته هدف بیشتر وب سایت هست و میخوام نام کنترل ها یا لینکهای یه صفحه وب را بدست بیاورم....
    درود

    در خود ویندوز اگر بخواهید اینکارو کنید ابزارهایی مثل :

    WinSpy++
    Autolt Window Info
    و.... وجود دارند.

    اما در وب خیلی راحت به کمک ابزار inspect خود مرورگر

  6. #6

    نقل قول: تشخیص نوع کنترل ویندوز یا وب سایت

    خیلی از کنترل هایی که در برنامه ها می بینید، مخصوصا برنامه هایی که تعداد کنترل نمایشی زیادی دارند، فرضا اونهایی که با کتابخانه qt ساخته میشه یا موتور گرافیکی OpenGl و DirectX دارند، در حالت عادی فاقد پنجره هستند و Windowless اند.
    یعنی برای هر کدوم یک Window استاندارد با Handle اختصاصی وجود نداره که بتوانید Text یا Class شون رو بخونید و حتی متوجه بشید که در موقعیت فلان x و y چه کنترلی قرار داره، چه برسه به نوع شون.
    دلیل اصلی اینکه براشون پنجره در نظر نمی گیرند اینه که هم سبکتر میشن و هم قابلیت هایی مثل شفافیت کنترل رو بهتر میشه روشون پیاده سازی کرد.
    همچین کنترل هایی که پنجره ندارند رو نمیشه شناسایی کرد مگر اینکه به شیوه شناسایی مناسب شون دسترسی داشته باشید.

    فرضا اگر QT_USE_NATIVE_WINDOWS با مقدار 1 در Environment ویندوز (مشابه PATH و WINDIR و TEMP و ...) ثبت بشه، برنامه هایی که با QT کار می کنند (مثل تلگرام نسخه دسکتاپ) زورکی صاحب پنجره های استاندارد ویندوز میشن و می توانید شناسایی شون کنید.
    گرچه معمولا کارکرد شون دچار اختلال میشه و دیگه برنامه شون درست کار نمی کنه.
    برای کنترل های فاقد پنجره باید بدونید از چه کتابخانه ای استفاده شده و چطور میشه بهشون دسترسی داشت وگرنه فقط پنجره اصلی برنامه رو شناسایی می کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: تشخیص نوع کنترل ویندوز یا وب سایت

    دوستان در خصوص ویندوز گفتن،

    اما اگه میخای در صفحه وب بتونی از این کارا بکنی :
    اگه میخای فقط یک صفحه وب رو پارس کنی و اطلاعات تمام کنترلها (element ها) رو داشته باشی، یه گزینه
    HtmlAgilityPack هست.

    اگه بخای یه مرحله جلوتر بری و تعامل هم داشته باشی با کنترلهای روی صفحه، یه گزینه استفاده از Headless Browser ها هست. یه مورد خوب هم، کتابخونه Puppeteer هست که توی جاوااسکریپت استفاده میشه. برای C#‎ هم از PuppeteerSharp می تونی استفاده کنی. میتونی هرنوع تعاملی که خود کاربر واقعی با یک صفحه وب داره رو، از طریق این کتابخونه با صفحه داشته باشی.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تشخیص نوع ویندوز
    نوشته شده توسط MP.C-Writer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1390, 15:08 عصر
  2. سوال: تشخیص نوع خروج از ویندوز
    نوشته شده توسط mahmood_s در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 00:28 صبح
  3. تشخیص نوع ویندوز
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 فروردین 1384, 02:37 صبح
  4. تشخیص نوع ویندوز
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 08 خرداد 1383, 16:30 عصر
  5. تشخیص نوع ویندوز
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1382, 16:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •