نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: پیدا کردن مختصات با کمک jqery

  1. #1

    Question پیدا کردن مختصات با کمک jqery

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و سروران گرامی

    سوالی داشتم در خصوص مختصات در jqery

    فرض کنید ما یک تگ div داریم و با کمک css به آن پهنا و ارتفاع میدهیم و حال میخواهیم کاربر هر کجای صفحه که کلیک کرد اون div ما نیز حرکت کنه...

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن مختصات با کمک jqery

    این میشه؟
    $("#divid").ofset(left: mouseX, top: mouseY);

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن مختصات با کمک jqery

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    این میشه؟
    $("#divid").ofset(left: mouseX, top: mouseY);
    ممنون ولی کدهای زیر هم میشه امتحان کردم جواب داد.

    window.addEventListener('click', function(event) {
    var x = event.clientX
    var y = event.clientY
    var position = document.getElementById('main');
    position.style.top = y + 'px';
    position.style.left = x + 'px';
    })

    //$(document).click(function(event){
    // console.log($(document).width())
    // var x = event.clientX;
    // var y = event.clientY;
    // $('#main').css({
    // top: y + 'px',
    // left: x + 'px'
    // })
    //});
    //



  4. #4

    نقل قول: پیدا کردن مختصات با کمک jqery

    سوال دومم در این خصوص اینه که چه جوری مختصات رو محاسبه کنیم که وقتی کلیک میکنیم روی گوشه های صفحه جسم ما نیم تنه نیفته در صفحه و کامل در صفحه بمونه...

  5. #5

    نقل قول: پیدا کردن مختصات با کمک jqery

    یک شرط قرار بدین که اگر مختصات ماوس + اندازه div تون بیشتر از اندازه صفحه بود div رو بجای ماوس به بیشترین مختصاتی ببره که بیرون از صفحه نمیفته.

  6. #6

    نقل قول: پیدا کردن مختصات با کمک jqery

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    یک شرط قرار بدین که اگر مختصات ماوس + اندازه div تون بیشتر از اندازه صفحه بود div رو بجای ماوس به بیشترین مختصاتی ببره که بیرون از صفحه نمیفته.
    بله میدونم بنده یکم در موضوع شرط ها ضعیف هستم برای همین نمیتونم شرط خوبی بنوسیم

    مثلا اندازه width و height من 150px
    شرط رو چه جوری بنویسم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: پیدا کردن مختصات با کمک jqery

    مثلا سایز صفحت 500*500 هستش و سایز دیو متحرک هم 100*100 (عدد رند میدم که ساده بشه محاسبه )
    حالا طرف کلیک کرد باید پیکسل اون کلیک کمتر از 400 باشه اگه بیشتر از 400 بود از باکس میفته بیرون

    مثلا ارتفاع رو در نظر میگیریم شما اگه رو نقطه 450px صفحه کلیک کنی و top دیو رو برابر با اون نقطه قرار بدی از اونجایی که 100px ارتفاع دیو هستش مکان دیو میشه از نقطه 450px تا نقطه 550px و از اونجایی که صفحه ما کلا 500px ارتفاع داره این مقداریش میفته بیرون صفحه

    به عبارت دیگه میگی که اگه y نقطه کلیک شده بیش از 400px بود ... همون 400px رو در نظر بگیر براش

  8. #8

    نقل قول: پیدا کردن مختصات با کمک jqery

    <!DOCTYPE html><html lang="en">
    <head>
    <meta charset="UTF-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="ie=edge">
    <title>JSKing</title>
    <style>
    .circle {
    width: 200px;
    height: 200px;
    border-radius: 50%;
    background: red;
    position: absolute;
    }
    body, html {
    width: 100%;
    height: 100%;
    margin: 0;
    padding: 0;
    }
    </style>
    </head>
    <body>
    <div class="circle"></div>
    <script>
    var main = function () {
    var circle = document.querySelector(".circle");
    document.body.addEventListener("click", function(event) {
    bw = document.body.clientWidth;
    bh = document.body.clientHeight;


    w = circle.clientWidth;
    h = circle.clientHeight;


    circle.clientLeft = event.clientX + 'px';
    circle.clientTop = event.clientY + 'px';


    if (event.clientX + w > bw) {circle.clientLeft = bw - w + 'px';}
    if (event.clientY + h > bh) {circle.clientTop = bh - h + 'px';}
    });
    }


    main();
    </script>
    </body>
    </html>

  9. #9

    نقل قول: پیدا کردن مختصات با کمک jqery

    توی پاسخم از jquery استفاده نکردم.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش تصادفی عکس ها در jQery
    نوشته شده توسط DariushGreat در بخش jQuery
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1392, 22:06 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 09:45 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 بهمن 1389, 14:55 عصر
  4. پیدا کردن ip هایی که ics شده اند ( پیدا کردن ip به عنوان gateway جهت اتصال به اینترنت )
    نوشته شده توسط aliila در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 بهمن 1389, 12:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •