نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کمک در picturebox

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1396
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها ایران ♥
    پست
    20

    Smile کمک در picturebox

    سلام ماریا هستم

    من یک سوال داشتم




    تو سی شارپ میخوام به وسیله ادرس موجود در یک تکس باکس عکسی را در picturebox نمایش بدهم تا اینجاش مشکلی ندارم خیلی اسون

    اما مشکل اینجاس که اگر ادرس عکس در تکس باکس اشتباه بود برنامه بلکل ارور میزند میخوام کاری کنم که برنامه ارور ندهد و پیغامی بده که ادرس عکس اشتباه است


    مررررررررررررررسی


  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,135

    نقل قول: کمک در picturebox

    2 تا راه کار
    1- استفاده از try-catch
    2-

    if (File.Exists("Address"))
    {
    pic.Image = Image.FromFile("Address");
    }
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Transparent کردن Picturebox روی Picturebox
    نوشته شده توسط mohsencom در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 بهمن 1390, 22:21 عصر
  2. سوال: Transparent کردن PictureBox روی PictureBox
    نوشته شده توسط mohsencom در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 مهر 1390, 12:07 عصر
  3. انتخاب تصا دفی یک PictureBox از بین چند PictureBox
    نوشته شده توسط akbar_online در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1387, 10:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •