نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از آرایه به عنوان Recordsource

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    استفاده از آرایه به عنوان Recordsource

    سلام بر دوستان و اساتید گرامی
    آیا می توان از یک آرایه به عنوان رکوردسورس یک فرم استفاده کرد یا خیر؟
    فرض کنیم آرایه شامل دو فیلد است که با علامت جداکننده مثل ; از هم جدا شده اند. آیا امکان استفاده از این آرایه به عنوان رکوردسورس فرم وجود داردیا خیر؟ چگونه؟
    نمونه آرایه:
    {علی،محمدی;رضا،حسینی}

  2. #2

    نقل قول: استفاده از آرایه به عنوان Recordsource

    مستقیم که مطلقا نمیشه

    غیر مستقیم (تبدیل array به recordset) هم که کار بیهوده است!

    اصولا غیرمنطقی هم هست چون field mapping نداریم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: استفاده از آرایه به عنوان Recordsource


    ممنون

  4. #4

    نقل قول: استفاده از آرایه به عنوان Recordsource

    اگر توضیح بیشتری در مورد خواسته تون بدین شاید راهکارهای دیگه ای هم بشه تصور کرد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: استفاده از آرایه به عنوان Recordsource

    در فرمهای که کل صفحه را نمی پوشانند با واکشی اطلاعات از sqlserver براحتی با خاصیت رکورد ست میشه اطلاعات دریافتی برای لیست باکس ، فرم یا سابفرم Set کرد. اما اگر این فرم کل صفحه را بپوشاند موقع Set کردن فرم دچار لرزش و کمی حرکت میشه که خیلی بد و نازیباست. البته من سعی کردم اطلاعات دریافتی رو وارد یک جدول لوکال اکسس بکنم و بعد با خاصیت رکوردسورس به فرم نسبت بدم( اینکار اون اتفاق بالا را ایجاد نمی کنه نمیدونم به چه دلیل). اما اطلاعاتی که از سرور گرفته و وارد جدول می کنم در صورت باز و بسته شدن فرم قابل خوندنه و با رفرش و ریکوئری و .. خونده نمیشه.
    به نظرم اومد اطلاعات رکورد ست رو تبدیل به یک آرایه کرده و ازون استفاده کنم. انگیزه سئوالم هم همین بود.

  6. #6

    نقل قول: استفاده از آرایه به عنوان Recordsource

    این لرزش صفحه و کنترلها (flicker) رو قبلا جاهایی مثل وقتیکه موس روی کنترلهایی نظیر باتن های عکسدار hover کنه و فرم هم تصویر پسزمینه داشته باشه، دیده بودم.

    ولی این مورد رو که شما اشاره کردین رو بار اول هست میشنوم.
    ببینید، اگر این لرزش فقط بخاطر همین باشه که رکوردست از sql گرفته میشه، پس باید یک مشکل یا باگ شناخته شده باشه و خب راه حل هم با جستجو پیدا میشه.

    اگر یک نمونه خیلی ساده فقط در حد همین که مشکل رو نشون بده پیوست کنین خوبه (لازم نیست برنامه اصلی خودتون باشه)
    دیتا رو هم همون اکسس بگذارین. من به sql اکسپورت و چک میکنم.
    اینجوری دیگران هم میتونن بررسی کنن ماجرا رو و از دانش جمعی استفاده میکنید.

    شاید در ضمن درست کردن همین نمونه گیر کار برای خودتون مشخص شد.

    در واقع خودم هم شخصا علاقمند به دونستن چرایی این مورد شدم!

    ------
    اون موارد دیگه که مطرح کردین (ریختن در یک جدول لوکال و ...) رو کنار بگذارین ، هم اینکه واقعا راه حل نیست و هم اینکه مشکل باید ریشه یابی بشه چون در آینده هم ممکنه گریبانگیرتون بشه.


تاپیک های مشابه

  1. Command ADODC]:no RecordSource specified.[ADO]:Command text was not set for the Command object
    نوشته شده توسط hossein71 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 13:12 عصر
  2. مشکل با Adodc1.RecordSource = "SELECT * From class"
    نوشته شده توسط vahid_d_0101 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1388, 19:29 عصر
  3. سوال: مشکل با RecordSource
    نوشته شده توسط f.nabavi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 خرداد 1387, 13:25 عصر
  4. مشکل در تعیین RecordSource در Adodc
    نوشته شده توسط mlh_poorranjbar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1387, 14:35 عصر
  5. مشکل در تعیین RecordSource در Adodc
    نوشته شده توسط mlh_poorranjbar در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 30 فروردین 1387, 15:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •