نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مقایسه آرایه های یک بعدی با یکدیگر

  1. #1

    مقایسه آرایه های یک بعدی با یکدیگر

    سلام
    من یک سری آرایه یک بعدی دارم به اسم های
    g0,g1,g2,g3,g4
    هر کدام از این آرایه ها 5 تا خانه دارند
    که معمولا محتوای این خانه ها "؟" است
    میخوام بگم بیا
    این آرایه ها را با هم مقایسه کن و اگر خانه ای از یک آرایه با خانه متناظرش در آرایه دیگر برابر بود بیا مابقی خانه های اون آرایه هایی که خانه مشابه داشتن را باهم مقایسه کن
    اگر در این حالت آرایه هایی که بینشون مقایسه انجام میشه تعداد خانه های حاوی "؟" اشون کمتر بود تمام خانه های اون آرایه را بزار null
    اصلا امکان داره
    خیلی پیچیده شد
    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: مقایسه آرایه های یک بعدی با یکدیگر

    خودم یه همچین چیزی نوشتم
    ولی باید بیام g0 را با g1 و g2 وg3وg4 مقایسه کنم
    g1 را با g2وg3وg4 مقایسه کنم
    g2 را با g3وg4 مقایسه کنم
    g3 را با g4 مقایسه کنم
    یکم کدش زیاد میشه
    این درست هست؟؟؟؟؟؟؟؟
    میدونم اشتباهه
    چون مثلا به ازای خونه صفر با هم برابر اند میاد ؟ ها را میشماره و یکی اش را null میزاره بعد وارد حلقه for بیرونی میشه و میره خانه یک را مقایسه میکنه
    و یه چیزی اصلا این کد و این ایده میاد دو به دو همه چیزی را مقایسه میکنه
    ولی من میخواهم هر تعداد آرایه ای که خانه متناظرشون برابره انتخاب بشن و تعداد ؟ بینشون محاسبه بشه و کمترین انتخاب بشه
    این تنها راهیه به ذهنم رسیده ولی خیلی اشتباهه
    ممنون میمشم کمکم کنید

    $tg0=0;
    $tg1=0;
    for($i=0;$i<6;$i++)
    {
    if($g0[$i]===$g1[$i])
    {
    for($j=0;$j<6;$j++)
    {
    if($g0[$j]==="?")
    {
    $tg0++;
    }
    if($g1[$j]==="?")
    {
    $tg1++;
    }

    if($tg0<$tg1)
    {
    $tg0[$j]=null;
    }
    elseif($tg1<$tg0)
    {
    $tg1[$j]=null;
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Salazar.mi : یک شنبه 19 آبان 1398 در 21:34 عصر

  3. #3

    نقل قول: مقایسه آرایه های یک بعدی با یکدیگر

    دوستان کمک کنین لطفا
    من خیلی روش فکر کردم ولی نهفمیدم چه کنم

  4. #4

    نقل قول: مقایسه آرایه های یک بعدی با یکدیگر

    من میخواهم در واقع این کار را کنم
    یه سری آرایه یک بعدی دارم به اسم های g0 تا g4
    هر کدام از این gها 5 تا خانه داره
    خونه 0 تا خونه 4
    میخوام بیاد بار اول خونه صفر همه gها را با هم مقایسه کنه
    اگر برابر بودن و برابر "؟" نبودن
    بیاد اون g هایی که خانه 0 اشون برابر بود باقی خانه هاشونم نگاه کنه
    بین اون آرایه ها آرایه ای که خانه های حاوی "؟" اش کمتر هست انتخاب بشه و باقی آرایه ها خانه هاشون برابر null بشه
    فکر کنم باید بگم بیا خانه های صفر اشون با هم مقایسه کن اون هایی که خانه صفر شون برابر هست را جدا کن
    بین اونا هر کی تعداد ؟ اش کمتر باقی بزار مابفی را همه خانه هاشو null بزار
    این میشه برای خانه صفر برای باقی خانه ها هم باید اینکار را کنم
    ولی نمدونم چجوری بنویسم
    آخرین ویرایش به وسیله Salazar.mi : چهارشنبه 22 آبان 1398 در 14:48 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 03 خرداد 1398, 09:34 صبح
  2. سوال: نحوه مقایسه یک رشته هش شده با الگوریتم md5و مقایسه صحت آن
    نوشته شده توسط esafb52 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 03 فروردین 1392, 13:44 عصر
  3. خواندن شماره سریال سی دی /فلاپی دیسک / هارد دیسک (امتحان کنید ضرر نداره)
    نوشته شده توسط احمد رایان در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اسفند 1384, 00:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •