نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نصب bootstrap روی phpstorm

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    نصب bootstrap روی phpstorm

    سلام.کی می دونه بوتاسترپ رو چطوری روی phpstorm نصب کنم؟

  2. #2

    نقل قول: نصب bootstrap روی phpstorm

    با سلام
    خیلی راحت فقط کافیه فایل css رو در جایی از پروژه کپی کنید و با دستور link بهش وصل بشید
    نرم افزارش مهم نیست مهم کد هستش

    <link rel="stylesheet" href="css/bootstrap.css>

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    نقل قول: نصب bootstrap روی phpstorm

    خودش پلاگین یا ابزاری برای دانلود اینا نداره؟؟

  4. #4

    نقل قول: نصب bootstrap روی phpstorm

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad2025 مشاهده تاپیک
    خودش پلاگین یا ابزاری برای دانلود اینا نداره؟؟
    پلاگین نیست یه سری css هستش شما اینو کپی میکنی توی پوشه css
    بعد ب وسیله تگ link بهش وصل میشی همین
    بقیش دیگه باید اسم کلاس هاشو بلد باشی همین
    مثلا

    <h5 class="text-black text-center">{!! nl2br($row->message) !!}</h5>

    از نرم افزار های درست استفاده بشه خودش هست مثل adobe یا phpstorm ولی با ادیتور ها کمی سخته
    الان توی پروژه من از bootstrap دارم استفاده میکنم

    <link rel="stylesheet" href="{{ url('public/css/bootstrap.css') }}">

    ولی لاراول باید نصب بشه اما bootstrap و jquery فقط کتابخونشو کپی کن و صدا بزن
    همین

تاپیک های مشابه

  1. شناختن کلاس های لاراول در phpstorm
    نوشته شده توسط numberone1 در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1397, 12:25 عصر
  2. سوال: دیباگ وردپرس با phpStorm
    نوشته شده توسط hmahdavi921 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1396, 22:36 عصر
  3. راه اندازی scss بروی محیط phpstorm
    نوشته شده توسط ehsanarian در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 مرداد 1395, 10:38 صبح
  4. سوال: مشکل عدم شناخت کلاس PDO در phpstorm
    نوشته شده توسط milan2004 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مرداد 1393, 14:49 عصر
  5. چرا Zend ? چرا PHPStorm نه ؟ کسی نیست به من در PHPStorm کمک کنه؟
    نوشته شده توسط Mousavmousab در بخش Zend Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 خرداد 1392, 08:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •