نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چرا دلفی XE2 برنامه اجرایی رو در پوشه Win32\Debug ایجاد می کنه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    873

    چرا دلفی XE2 برنامه اجرایی رو در پوشه Win32\Debug ایجاد می کنه؟

    سلام
    قبلا که دلفی رو در ویندوز 7 اجرا می کردم این مشکل رو نداشتم.حالا در ویندوز اکس پی اجرا می کنم اینطور هست.هر دو ویندوز هم 32 بیتی هستند.
    میگم نکنه چون وقت نصب دیباگر رو نصب نکردم؟
    حالا فایلهای برنامه در مثلا C:\Test هستند و فایل اجرایی رو در C:\Test\Win32\Debug ایجاد می کنه.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    866

    نقل قول: چرا دلفی XE2 برنامه اجرایی رو در پوشه Win32\Debug ایجاد می کنه؟

    با سلام
    در دلفی نسخه های xe این سازماندهی جدید را اعمال کرده است. ضمنا میتوانید به جای
    Debug از Relase آن استفاده نماپید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    873

    نقل قول: چرا دلفی XE2 برنامه اجرایی رو در پوشه Win32\Debug ایجاد می کنه؟

    ولی تا اونجا که می دونم قبلا که در سون نصب داشتم پوشه داخلی نمی ساخت.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد dll های تلریک در پوشه Debug
    نوشته شده توسط مریم محمدی 888 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1392, 22:05 عصر
  2. مشکل در پوشه debug
    نوشته شده توسط ericflor در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 خرداد 1392, 11:28 صبح
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1390, 02:21 صبح
  4. سوال: کپی کردن از پوشه Debug
    نوشته شده توسط armin8651 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1390, 22:26 عصر
  5. مشکل با ذخیره عکس در پوشه Debug
    نوشته شده توسط alasht در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 تیر 1389, 12:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •