نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کلیک روی لینک صفحه وب از طریق برنامه ویندوزی سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    251

    کلیک روی لینک صفحه وب از طریق برنامه ویندوزی سی شارپ

    میخوام از طریق یک C#‎ desktop application روی یک لینک صفحه وب از مرورگر جاری کلیک کنم. (اطلاعات لینک موردنظر را از طریق سورس آن بدست آورده ام.)

    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چطور میشه اینکار رو کرد؟!؟!

  2. #2

    نقل قول: کلیک روی لینک صفحه وب از طریق برنامه ویندوزی سی شارپ

    چرا به جای لینک، از آدرس مستقیماً استفاده نمیکنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    251

    نقل قول: کلیک روی لینک صفحه وب از طریق برنامه ویندوزی سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    چرا به جای لینک، از آدرس مستقیماً استفاده نمیکنید؟
    چون در بعضی سایتها آدرس ها قابل بازیابی نیستند.... و فقط یه لینک وجود داره که با کلیک کردن دستوری انجام میشه....

  4. #4

    نقل قول: کلیک روی لینک صفحه وب از طریق برنامه ویندوزی سی شارپ

    اگر از webbrowser control استفاده میکنید شاید این کمک بکنه:
    browser.Document.GetElementById("linkID").InvokeMe  mber("click");

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    251

    نقل قول: کلیک روی لینک صفحه وب از طریق برنامه ویندوزی سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    اگر از webbrowser control استفاده میکنید شاید این کمک بکنه:
    browser.Document.GetElementById("linkID").InvokeMe  mber("click");
    نه متاسفانه؛ از webbrowser استفاده نمیشه و نمیخوام استفاده کنم....

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: کلیک روی لینک صفحه وب از طریق برنامه ویندوزی سی شارپ

    از کتابخانه های Headless Browser مثل puppeteer استفاده کنید. برای C#‎ از puppeteerSharp
    با اینا میتونین به هرشکل که بخاین با صفحه تعامل داشته باشین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تشخیص اینکه روی سرور ویندوزی هستم یا لینوکسی
    نوشته شده توسط a47b1b590cfe48fd8f356c65 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1394, 11:35 صبح
  2. سوال: تشخیص اینکه روی سرور ویندوزی هستم یا لینوکسی
    نوشته شده توسط a47b1b590cfe48fd8f356c65 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 11:01 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1391, 13:36 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1390, 10:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •