نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مجموع اعداد مضرب ۵ کوچکتر از ۱۰۰ را محاسبه و چاپ کند. زبان c

  1. #1

    مجموع اعداد مضرب ۵ کوچکتر از ۱۰۰ را محاسبه و چاپ کند. زبان c

    برنامه ای که مجموع اعداد مضرب ۵ کوچکتر از ۱۰۰ را محاسبه و چاپ کند.

  2. #2

    نقل قول: مجموع اعداد مضرب ۵ کوچکتر از ۱۰۰ را محاسبه و چاپ کند. زبان c

    for (int i=1; i<100; i++) {
    if (i%5==0) printf(i);
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه می توان تشخیص داد که مقدار یک فیلد از یک جدول از نوع nvarchar است یا از نوع uniqueidentifier ؟
    نوشته شده توسط hastiam در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 20 دی 1392, 13:54 عصر
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 28 مهر 1391, 00:09 صبح
  3. حرفه ای: غیره فعال شدنQueryنوع appendونوع update
    نوشته شده توسط saeed2142 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1388, 18:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •