نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کپی محتویات فولدر در فولدر دیگر

  1. #1

    کپی محتویات فولدر در فولدر دیگر

    سلام
    در حال حاضر با دستور زیر توی فایل bat فایل ها رو کپی میکنم، اعم از hide only reading و overwrite فولدر و ...
    xcopy /s /y /h /e /r C:\1 "C:\Program Files (x86)\2"
    حالا میخوام اینکار‌ رو با سی شارپ انجام بدم، نمیخوام فایل Bat اجرا بشه و دستور مستقیم تو سی شارپ باشه و پس از اتمام کپی یه پیغام بده در همین حد

  2. #2

    نقل قول: کپی محتویات فولدر در فولدر دیگر

    کمک میکنه؟
    static void CopyFiles(String pathFrom, String pathTo, Boolean filesOnly){
    foreach(String file in Directory.GetFiles(pathFrom))
    {
    // Copy the current file to the new path.
    File.Copy(file, Path.Combine(pathTo, Path.GetFileName(file)), true);


    // Get all the directories in the current path.
    foreach (String directory in Directory.GetDirectories(pathFrom))
    {
    // If files only is true then recursively get all the files. They will be all put in the original "PathTo" location
    // without the directories they were in.
    if (filesOnly)
    {
    // Get the files from the current directory in the loop.
    CopyFiles(directory, pathTo, filesOnly);
    }
    else
    {
    // Create a new path for the current directory in the new location.
    var newDirectory = Path.Combine(pathTo, new DirectoryInfo(directory).Name);


    // Copy the directory over to the new path location if it does not already exist.
    if (!Directory.Exists(newDirectory))
    {
    Directory.CreateDirectory(newDirectory);
    }


    // Call this routine again with the new path.
    CopyFiles(directory, newDirectory, filesOnly);
    }
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. رفرش شدن محتویات دیو با پی اچ پی به طور خودکار
    نوشته شده توسط bety ahmadpour در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1394, 21:21 عصر
  2. سوال: ساخت یک کپی از یک پانل با محتویاتش در حالت اجرا
    نوشته شده توسط hadisalahi2 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1392, 09:28 صبح
  3. مبتدی: کپی کردن محتویات رکورد های یک جدول درون جدول دیگر
    نوشته شده توسط farabad در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1391, 08:55 صبح
  4. سوال: کپی فولدر و محتویات
    نوشته شده توسط delphibaz در بخش محیط توسعه (IDE) دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1390, 11:05 صبح
  5. کپی محتویات یک جدول در جدول ذیگه
    نوشته شده توسط Roza_tsc در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 00:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •