نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش حالت فعال در Html.CheckBoxFor

  1. #1

    نمایش حالت فعال در Html.CheckBoxFor

    سلام
    من کد زیر را نوشته ام



    @Html.CheckBoxFor(model => model.StatusShow, new { htmlAttributes = new { @checked = true } })




    اما وقتی برنامه را اجرا می کنم جک باکس مربوطه با وضیعتش فعال نیست(تیک نخورده است)


    باید چه تغییر بدهم که هنگام اجرا وضیعت جک باکس فعال باشد


    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: نمایش حالت فعال در Html.CheckBoxFor

    سلام
    @Html.CheckBoxFor(model => model.StatusShow, htmlAttributes = new { @checked = true } )


  3. #3

    نقل قول: نمایش حالت فعال در Html.CheckBoxFor

    نقل قول نوشته شده توسط nunegandom مشاهده تاپیک
    سلام
    @Html.CheckBoxFor(model => model.StatusShow, htmlAttributes = new { @checked = true } )

    سلام
    htmlAttributes ارور میگیرد

  4. #4

    نقل قول: نمایش حالت فعال در Html.CheckBoxFor

    در اکشنتون فیلد StatusShow رو مقدار true بدید

    model.StatusShow = true

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: نمایش حالت فعال در Html.CheckBoxFor

    سلام مجدد اشتباه نوشتم شرمنده:
    @Html.CheckBoxFor(m => m.RememberMe,htmlAttributes:new { @checked = true })

    htmlAttributes اسم پارامترش هست که برا مقدار دهی بهش دونقطه میزنیم و خود پارامتر آبجکت قبول میکنه
    به عبارتی میشه حتی همین قسمت htmlattributes رو ننوشت به این صورت:
    @Html.CheckBoxFor(m => m.RememberMe,new { @checked = true })

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,378

    نقل قول: نمایش حالت فعال در Html.CheckBoxFor

    مقدار صفت checked رو به این صورت بنویسید:
    checked="checked"

تاپیک های مشابه

  1. کار نکردن alignment روی html وقتی Allow Html Tags = True در استیمول
    نوشته شده توسط resident در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1396, 13:50 عصر
  2. how write html in statusBar qt نحوه نوشتن html در qstatusBar
    نوشته شده توسط md3848 در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1395, 12:04 عصر
  3. آموزش: تفاوت Html.RenderPartial و Html.Partial
    نوشته شده توسط kavayo در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 خرداد 1393, 12:29 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 21:42 عصر
  5. سوال: تعریف متغیر در HTML یا استفاده از تک <؟ ؟> در HTML
    نوشته شده توسط hesam_mahmoodi در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 دی 1391, 00:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •