نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با کامپوننت dotnetbrowser

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    249

    مشکل با کامپوننت dotnetbrowser

    در یک برنامه سی شارپ وقتی که میخوام اطلاعات web browser را بخونم، مقدار null برمیگردونه. در صورتی که اگه بخوام کد html رو بخونم مشکلی نیست...

    DOMDocument document = browserView.Browser.GetDocument();
    DOMElement link = document.GetElementById("lostPass");
    link.Click();


    از دوستان کسی با این کامپوننت کار کرده یا نه!؟ چطور میشه document گرفت...
    میخوام از این طریق روی یک لینک از صفحه وب با استفاده از برنامه سی شارپ کلیک کنم.


  2. #2

    نقل قول: مشکل با کامپوننت dotnetbrowser

    browserView.document.GetElementById("lostPass").Cl  ick();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    249

    نقل قول: مشکل با کامپوننت dotnetbrowser

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    browserView.document.GetElementById("lostPass").Cl  ick();
    این دستورتون برای webbrowser سی شارپ هست و نه کامپوننت dotnetbrowser....

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    249

    نقل قول: مشکل با کامپوننت dotnetbrowser

    کد html مشخصات دکمه موجود در یک صفحه وب به این شکل هست. حالا میخوام با استفاده از dotnetbrowser در سی شارپ روی این لینک کلیک کنم....
    <button class="btnOK" ng-click="sendSelectedOrders()" ng-if="draftOrderSection.showGlobalButton"><i class="Font Ico-send-o"></i><span>ارسال </span></button>

    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید....
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi5106 : جمعه 24 آبان 1398 در 15:13 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    249

    نقل قول: مشکل با کامپوننت dotnetbrowser

    کسی نیست که با این کامپوننت کار کرده باشه، کمکی به ما بکنه؟!!؟؟!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: مشکل با کامپوننت dotnetbrowser

    پیشنهاد میکنم با کتابخونه HtmlAgilityPack کار کنی برای پارس صفحه وب. در موردش یه سرچ بزن

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: dotnetbrowser در VB.net
    نوشته شده توسط behnami.mehdi در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1398, 18:21 عصر
  2. سوال درباره لایسنس dotnetbrowser برای C#‎
    نوشته شده توسط matinpf در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 فروردین 1395, 17:22 عصر
  3. پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1391, 20:18 عصر
  4. سلام سورس یا کامپوننت hex editor یا کامپوننت کجا میتونم پیدا کنم
    نوشته شده توسط mehdi_naghous در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 آبان 1389, 18:14 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1388, 17:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •