نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پیدا کردن min

  1. #1

    پیدا کردن min

    من این کد را دارم

    $g0=array("sunny",2,3);
    $g1=array(1,4,3);
    $g2=array("sunny",2,5);
    $g3=array(1,4,8);
    $g4=array("sunny",9,5);




    $g00=$g0[0];
    $g10=$g1[0];
    $g20=$g2[0];
    $g30=$g3[0];
    $g40=$g4[0];


    $kh0=array($g0[0],$g10,$g20,$g30,$g40);


    while ($name = current($kh0))
    {
    if ($name == 'sunny')
    {

    $ksun=key($kh0);

    var_dump($ksun);

    }
    next($kh0);
    }


    با این خروجی

    C:\wamp64\www\m.php:26:int 0
    C:\wamp64\www\m.php:26:int 2
    C:\wamp64\www\m.php:26:int 4



    میخواهم بین خروجی ها minبگیرم
    سعی کردم خروجی ها را درون یک آرایه بریزم تا با دستور min اینکار را انجام بدم
    ولی خروجی ها را درون یک آرایه نمیریزه هر کدوم را درون سه آریه جدا میریزه
    چیکار باید کرد
    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن min

    اگر من بیام این ها را درون آرایه بریزم
    با این کد

    $a=array($ksun);
    var_dump($a);

    میشه این

    C:\wamp64\www\m.php:25:
    array (size=1)
    0 => int 0
    C:\wamp64\www\m.php:25:
    array (size=1)
    0 => int 2
    C:\wamp64\www\m.php:25:
    array (size=1)
    0 => int 4

    میشه این ها را درون یک آرایه دو بعدی ریخت بعد دستور min استفاده کرد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: پیدا کردن min

    من درست متوجه نشدم مشکلت چیه
    ولی تو ی آرایه اینجوری باید بیزی


    $a[] = $ksun;

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1394, 12:36 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 09:45 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 خرداد 1390, 21:45 عصر
  4. کامپوننت تغییر کد پیج سینا به کد پیجهای فارسی ویندوز ؟
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 19:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •