نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطای ذخیره در پایگاه داده myCommandattribe.ExecuteNonQuery();

  1. #1

    خطای ذخیره در پایگاه داده myCommandattribe.ExecuteNonQuery();

    سلام دوستان
    برنامه رو اجرا کردم همچین خطایی میده
    لطفا راهنمایی کنید
    بنظرتون خطا از کجاست؟
    error.png

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    نقل قول: خطای ذخیره در پایگاه داده myCommandattribe.ExecuteNonQuery();

    سلام با QUERY BUILDER تست کن دستورتو متوجه خطات می شی.

تاپیک های مشابه

  1. ExecuteNonQuery()
    نوشته شده توسط co70000 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1392, 18:20 عصر
  2. تابع ExecuteNonQuery() چه کار می کنه؟
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1388, 10:17 صبح
  3. ExecuteNonQuery
    نوشته شده توسط amin_mehranfar2000 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1388, 08:09 صبح
  4. کمک- اجرای چند بار ExecuteNonQuery
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1388, 19:18 عصر
  5. اجرا نشدن متد .ExecuteNonQuery()
    نوشته شده توسط nidi2009 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1388, 00:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •