نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از فایل های جاوا و css در لاراول

  1. #1

    استفاده از فایل های جاوا و css در لاراول

    سلام و درود
    دوستان چند سوال در مورد استفاده از لاراول دارم.
    1- من فایل های استایل و جاوای پروژه رو گذاشتم تو پوشه public و توی viewهایی که ایجاد کردم اونارو وارد کردم ولی اعمال نمیشه تو صفحه.
    لطفا بگید چجوری باید استفاده کرد از این فایل ها
    2- توی وردپرس میشه تمام توابع رو توی فایل functions نوشت و بدون include کردن توی صفحات توی تمام پروژه ازشون استفاده کرد.
    ایا لاراول هم همچین قابلیتی داره؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از فایل های جاوا و css در لاراول

    1 - وقتی کدی نزاشتی چجوری مشیه کمک کرد ؟
    میتونی ctrl+u بزنی سورس صفحه رو نگاه کنی ببینی چه آدرس برای فایل js , css گزاشتی تو سورس کد
    معمولا آدرس رو اشتباه میدن وقتی که اجرا نمیشن


    2 - از شدن میشه ولی باید خودت بسازی

    یه فایل بساز به این آدرس

    app/helpers.php


    بعد توی composer.json به این قسمت اضافه کن آدرس فایل رو

    "autoload": {
    "classmap": [
    "database/seeds",
    "database/factories"
    ],
    "psr-4": {
    "App\\": "app/"
    }
    }


    اینجوری میشه


    "autoload": {
    "files": [
    "app/helpers.php"
    ],
    "classmap": [
    "database/seeds",
    "database/factories"
    ],
    "psr-4": {
    "App\\": "app/"
    }
    },



    بعد دستور

    composer dump-autoload

    رو بزن تو ترمینال


    دیگه همه توابع رو میتونی تو اون فایل بریزی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از فایل های جاوا و css در لاراول

    1 - وقتی کدی نزاشتی چجوری مشیه کمک کرد ؟
    میتونی ctrl+u بزنی سورس صفحه رو نگاه کنی ببینی چه آدرس برای فایل js , css گزاشتی تو سورس کد
    معمولا آدرس رو اشتباه میدن وقتی که اجرا نمیشن


    2 - از شدن میشه ولی باید خودت بسازی

    یه فایل بساز به این آدرس

    app/helpers.php


    بعد توی composer.json به این قسمت اضافه کن آدرس فایل رو

    "autoload": {
    "classmap": [
    "database/seeds",
    "database/factories"
    ],
    "psr-4": {
    "App\\": "app/"
    }
    }


    اینجوری میشه


    "autoload": {
    "files": [
    "app/helpers.php"
    ],
    "classmap": [
    "database/seeds",
    "database/factories"
    ],
    "psr-4": {
    "App\\": "app/"
    }
    }



    بعد دستور

    composer dump-autoload

    رو بزن تو ترمینال


    دیگه همه توابع رو میتونی تو اون فایل بریزی

  4. #4

    نقل قول: استفاده از فایل های جاوا و css در لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط hobab-theme مشاهده تاپیک
    سلام و درود
    دوستان چند سوال در مورد استفاده از لاراول دارم.
    1- من فایل های استایل و جاوای پروژه رو گذاشتم تو پوشه public و توی viewهایی که ایجاد کردم اونارو وارد کردم ولی اعمال نمیشه تو صفحه.
    لطفا بگید چجوری باید استفاده کرد از این فایل ها
    2- توی وردپرس میشه تمام توابع رو توی فایل functions نوشت و بدون include کردن توی صفحات توی تمام پروژه ازشون استفاده کرد.
    ایا لاراول هم همچین قابلیتی داره؟

    ممنون
    به صورت زیر هم میتونید متصل کنید
    <link href="{{url('')}}/font-awesome-4.7.0/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet">
    <script src="{{url('')}}/js/jquery.min.js"></script>

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 مرداد 1399, 00:59 صبح
  2. دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته
    نوشته شده توسط rahahost در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 06 دی 1393, 22:13 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آذر 1393, 09:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •