نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مخفی کردن همه عناصر ردیف یک جدول در صورت خالی بودن دیتا در فست رپورت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار artablog
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    39
    پست
    112

    مخفی کردن همه عناصر ردیف یک جدول در صورت خالی بودن دیتا در فست رپورت

    سلام
    تو یه برنامه حسابداری برای صدور فاکتور از فست رپورت استفاده شده این برنامه اجازه ویرایش طراحی پرینت فاکتور را به کاربر میده در قسمت دریافت نقدی فاکتور و در رویداد OnAfterData من کد های زیر را نوشتم


    procedure Memo61OnAfterData(Sender: TfrxComponent);
    begin
    if Value = 0 then
    Memo61.Visible := false;

    end;
    BEGIN
    END.

    با کد بالا یه شرط تعیین کردم گفتم اگه مقدار دریافت نقدر برابر با 0 بود Memo61 (که مربوط به مقدار دریافت نقد هست) را مخفی کن حالا Memo61 در صورتی که مقدارش برابر با 0 بود مخفی میشه من میخوام کل کادر قسمت دریافت نقد و خود جمله "دریافت نقد" و کادر جدول مخفی بشه عکس فاکتور را ضمیمه کردم و جایی که مخوام مخفی بشه رو تو کادر قرمز مشخص کردم پیشاپیش از اساتید محترم تشکر میکنم.


    خودم حدس میزنم باید یه عنصر والد برای اون قسمت درست کنم و عناصر را داخل اون بریزم بعد شرط تعیین کنم اگه Memo61 برابر 0 بود عنصر والد مخفی بشه یا شاید راه بهتری باشه
    عکس زیر بعد از اعمال شرط هست

    آخرین ویرایش به وسیله artablog : شنبه 25 آبان 1398 در 13:36 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: مخفی کردن همه عناصر ردیف یک جدول در صورت خالی بودن دیتا در فست رپورت

    نقل قول نوشته شده توسط artablog مشاهده تاپیک
    سلام
    تو یه برنامه حسابداری برای صدور فاکتور از فست رپورت استفاده شده این برنامه اجازه ویرایش طراحی پرینت فاکتور را به کاربر میده در قسمت دریافت نقدی فاکتور و در رویداد OnAfterData من کد های زیر را نوشتم


    procedure Memo61OnAfterData(Sender: TfrxComponent);
    begin
    if Value = 0 then
    Memo61.Visible := false;

    end;
    BEGIN
    END.

    با کد بالا یه شرط تعیین کردم گفتم اگه مقدار دریافت نقدر برابر با 0 بود Memo61 (که مربوط به مقدار دریافت نقد هست) را مخفی کن حالا Memo61 در صورتی که مقدارش برابر با 0 بود مخفی میشه من میخوام کل کادر قسمت دریافت نقد و خود جمله "دریافت نقد" و کادر جدول مخفی بشه عکس فاکتور را ضمیمه کردم و جایی که مخوام مخفی بشه رو تو کادر قرمز مشخص کردم پیشاپیش از اساتید محترم تشکر میکنم.


    خودم حدس میزنم باید یه عنصر والد برای اون قسمت درست کنم و عناصر را داخل اون بریزم بعد شرط تعیین کنم اگه Memo61 برابر 0 بود عنصر والد مخفی بشه یا شاید راه بهتری باشه
    عکس زیر بعد از اعمال شرط هست

    راه حل خودتون درسته

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار artablog
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    39
    پست
    112

    نقل قول: مخفی کردن همه عناصر ردیف یک جدول در صورت خالی بودن دیتا در فست رپورت

    ممنون از پاسختون. پس حدس خودم درسته باید یه عنصر والد درست کنم و عناصر رو بریزم تو عنصر والد و موقع مخفی کردن عنصر والد رو مخفی کنم . حالا سوالم اینه چطور میشه عنصر والد تعریف کرد و عناصر رو تو اون ریخت؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 تیر 1394, 18:13 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 03 مرداد 1393, 10:18 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1392, 20:47 عصر
  4. نمایش تکست به صورت 50,200 و ذخیره در دیتابیس به صورت 500200
    نوشته شده توسط phpeproject.ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 13:06 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اسفند 1390, 19:56 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •