نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل اجرای آجاکس در بعضی از گوشی ها

  1. #1

    مشکل اجرای آجاکس در بعضی از گوشی ها

    سلام دوستان
    من در جایجای پروژم از آجاکس استفاده کردم توسط تکه کد زیر

    $.ajax({
    url: 'inc/login-us.php',
    type: 'post',
    data: { "u" : username, "p" : password},
    success: function(response) {
    console.log(response);
    },
    error: function (msg) {
    // error msg
    }
    });

    برای تست پروژه اون رو موقت روی هاست آپلود کردم و با گوشی خودم تستش کردم.
    کاملا صحیح و مناسب عمل می کرد.
    با یه گوشی پایین تر چکش کردم. متاسفانه بعضی از کدهای آجاکس به درستی کار کردن ولی بعضی دیگه خیر. مثلا روی بعضی دکمه ها تپ میکردم اوکی بود ولی بعضی از دکمه های دیگه خیر

    آیا کد بالا نیازمند حتما مرورگرهای بروز هست؟
    و اینکه آیا تکه کد بهتر و بهینه تری سراغ دارید که جایگزین کنم تا توی همه مرورگرها کار کنه؟ (یا لااقل اکثرشون)
    چون هدف پروژه اجرای اون با حداقل 95 درصد مواقع با گوشی موبایل هست.

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل اجرای آجاکس در بعضی از گوشی ها

    فکر میکنم ربطی به کد ایجکس نداره
    مشکل از دکمه ها و کد های html هستش که حالا به هر دلیلیل روشون کلیک نمیشه
    بعضی از گوشی ها با برخی تگ ها مشکل دارن
    یا اینکه وقتی میره رو حالت موبایل یه المنتی میاد روی دکمه قرار میگیره که باعث میشه کلیک نشه کرد روش

    برای تست میتونید کد ایجکس رو بردارید یه کد ساده بزارید مثل alert(1) بعد تست کنید رو گوشی
    آخرین ویرایش به وسیله plague : سه شنبه 28 آبان 1398 در 09:11 صبح

  3. #3

    نقل قول: مشکل اجرای آجاکس در بعضی از گوشی ها

    ممنون دوست عزیز از پاسخت
    اجرا میشه. چون به محض تپ روی دکمه متن دکمه به در حال پردازش تغییر میکنه. ولی ظاهرا صفحه معرفی شده تو مقدار url فراخوانی نمیشه یا اگر فراخوانی میشه چیزی رو بر نمیگردونه.
    با مرورگر سیستم اوکی هست. با گوشی خودمم اوکی هست.
    با یه گوشی دیگه تست کردم این مشکل رو داشت برا همین نمیتونم خطایابی کنم.
    ضمنا اگر بدون اجاکس و بصورت معمولی اقدام کنم روی اون گوشی ثالث هم جواب میده.
    پس نتیجه میگیریم که احتمال خیلی خیلی زیاد از اجاکس و مرورگر اون گوشی باشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل اجرای آجاکس در بعضی از گوشی ها

    چیزای مختلف رو آلرت کن که ببینی چه اتفاقی میفته و کجا گیر میکنه

    توی success یه آلرت بزار توی error هم یه الرت بزار , قبل از ارسال ایجکس هم مثلا لینکی که قراره درخواست بهش ایجکس ارسال بشه رو آلرت کن دقیقا قبل ارسال اینجوری میشه متوجه شد کجا گیر میکنه

    لینک رو هم دستکاری کن کامل بزارش با پروتکل و www ببین فرقی میکنه یا نه
    احتمال کمی هست که مرورگر گوشی به روز نباشه ... ولی خب این سینتکس ماله 10 سال پیشه باید خیلی گوشی قدیمی باشه !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •