نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تزریق IdentityUser به کنترلر AccountController و ایجاد خطا

  1. #1

    تزریق IdentityUser به کنترلر AccountController و ایجاد خطا

    سلام
    من برای ایجاد یک کاربر جدید , IdentityUser را به Constructor کنترلر AccountControler
    به عنوان آرگومان inject کردم :
    public class AccountController : Controller
    {
    private readonly UserManager<IdentityUser> userManager;
    private readonly SignInManager<IdentityUser> signInManager;
    public AccountController(UserManager<IdentityUser> userManager, SignInManager<IdentityUser> signInManager)
    {
    this.userManager = userManager;
    this.signInManager = signInManager;
    }
    }



    وقتی دکمه Register را کلیک میکنم خطای زیر ایجاد میشه:

    .An unhandled exception occurred while processing the request

    InvalidOperationException: Unable to resolve service for type 'Microsoft.AspNetCore.Identity.UserManager`1[Microsoft.AspNetCore.Identity.IdentityUser]' while attempting to activate 'MyGameWebSite.Controllers.AccountController'.
    Microsoft.Extensions.DependencyInjection.Activator Utilities.GetService(IServiceProvider sp, Type type, Type requiredBy, bool isDefaultParameterRequired)


    • Microsoft.Extensions.DependencyInjection.Activator Utilities.GetService(IServiceProvider sp, Type type, Type requiredBy, bool isDefaultParameterRequired)

    • lambda_method(Closure , IServiceProvider , object[] )

    • Microsoft.AspNetCore.Mvc.Controllers.ControllerAct ivatorProvider+<>c__DisplayClass4_0.<CreateActivat or>b__0(ControllerContext controllerContext)

    • Microsoft.AspNetCore.Mvc.Controllers.ControllerFac toryProvider+<>c__DisplayClass5_0.<CreateControlle rFactory>g__CreateController|0(ControllerContext controllerContext)

    • Microsoft.AspNetCore.Mvc.Internal.ControllerAction Invoker.Next(ref State next, ref Scope scope, ref object state, ref bool isCompleted)

    • Microsoft.AspNetCore.Mvc.Internal.ControllerAction Invoker.InvokeInnerFilterAsync()

    • Microsoft.AspNetCore.Mvc.Internal.ResourceInvoker. InvokeNextResourceFilter()

    • Microsoft.AspNetCore.Mvc.Internal.ResourceInvoker. Rethrow(ResourceExecutedContext context)

    • Microsoft.AspNetCore.Mvc.Internal.ResourceInvoker. Next(ref State next, ref Scope scope, ref object state, ref bool isCompleted)

    • Microsoft.AspNetCore.Mvc.Internal.ResourceInvoker. InvokeFilterPipelineAsync()

    • Microsoft.AspNetCore.Mvc.Internal.ResourceInvoker. InvokeAsync()

    • Microsoft.AspNetCore.Builder.RouterMiddleware.Invo ke(HttpContext httpContext)

    • Microsoft.AspNetCore.StaticFiles.StaticFileMiddlew are.Invoke(HttpContext context)

    • Microsoft.AspNetCore.Diagnostics.DeveloperExceptio nPageMiddleware.Invoke(HttpContext context)





    ممنون میشم علت و روش رفع خطا را بگید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kamranetemadi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    311

    نقل قول: تزریق IdentityUser به کنترلر AccountController و ایجاد خطا

    سعی کردی readonly ها رو برداری؟

  3. #3

    نقل قول: تزریق IdentityUser به کنترلر AccountController و ایجاد خطا

    نقل قول نوشته شده توسط kamranetemadi مشاهده تاپیک
    سعی کردی readonly ها رو برداری؟
    سلام
    بله برداشتم، ولی همون خطا میاد.
    من فکر میکنم باید توی startup.cs توی سرویس ها IdentityUser را به سرویس ها add کنم ، ولی نمیدونم چطور؟

  4. #4

    نقل قول: تزریق IdentityUser به کنترلر AccountController و ایجاد خطا

    در ConfigureServices


    services.AddIdentity<ApplicationUser, IdentityRole>()
    .AddEntityFrameworkStores<PortalDbContext>()
    .AddDefaultUI()
    .AddDefaultTokenProviders();

  5. #5

    نقل قول: تزریق IdentityUser به کنترلر AccountController و ایجاد خطا

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    در ConfigureServices


    services.AddIdentity<ApplicationUser, IdentityRole>()
    .AddEntityFrameworkStores<PortalDbContext>()
    .AddDefaultUI()
    .AddDefaultTokenProviders();
    ممنون و متشکر

تاپیک های مشابه

  1. new کردن از یک شی یا تزریق آن شی ؟
    نوشته شده توسط sara_t در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 17 تیر 1397, 22:06 عصر
  2. افزودن فیلد به IdentityUser
    نوشته شده توسط raha raad در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 مهر 1396, 21:05 عصر
  3. افزودن پروپرتی جدید به IdentityUser
    نوشته شده توسط raha raad در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1396, 12:08 عصر
  4. اکشنهای موجود در AccountController
    نوشته شده توسط vbkaar در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1395, 17:58 عصر
  5. تزریق کد به فایل
    نوشته شده توسط Babak-Magic در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آبان 1390, 22:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •