نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آیا با php میتوان تشخیص داد که با گوشی از سایت بازدید می کند یا کامپیوتر

  1. #1

    آیا با php میتوان تشخیص داد که با گوشی از سایت بازدید می کند یا کامپیوتر

    سلام و خسته نباشید
    آیا با php میتوان تشخیص داد که کاربر با گوشی از سایت بازدید می کند یا با کامپیوتر ؟
    من میخوام با php چم کنم که کاربر با چه سیستمی از سایت بازدید میکند ؟
    اگه با گوشی بازدید میکند بعضی کدهارو echo کند اگه با موبایل بازدید می کند بعضی کدهارو echo کند.
    آیا php می تونه چنین کاری رو انجام بده ؟

    الان وقتی با مرورگر کامپیوتر وارد دیجی کالا میشی و هر چقدر هم اندازه مرورگر رو تغییر میدی و سایز مرورگر رو پایین میاری قالب دیجی کالا اصلا حالت ریسپانسیو رو به خودش نمیگیره
    ولی
    وقتی با گوشی وارد سایت میشی کاملا ریسپانسیو هستش و کد ها مختص موبایل هستش .

    من میخوام بدونم این رو چطوری تشخیص میده ؟
    ممنون از لطفتون

  2. #2

    نقل قول: آیا با php میتوان تشخیص داد که با گوشی از سایت بازدید می کند یا کامپیوتر


    print "Your browser is: $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']";


    رجوع شود به :
    https://barnamenevis.org/showthread....8C%DA%AF%D8%B1

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 21 فروردین 1393, 09:34 صبح
  2. سوال: نحوه تشخیص اتصال فلش مموری به کامپیوتر و تشخیص برنامه از داخل فلش مموری؟
    نوشته شده توسط asgharjoon2 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1391, 12:13 عصر
  3. پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1390, 16:45 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 18:29 عصر
  5. تشخیص اینکه سایت با کامپیوتر یا موبایل در حال مشاهده است
    نوشته شده توسط noorsoft در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 15 بهمن 1386, 16:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •