نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: فیلدهای اختصاصی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ehsan-68
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    231

    Question فیلدهای اختصاصی

    سلام

    یه سوالی دارم و نیاز به راهنمایی

    شاید توی بعضی سایتا دیده باشین (مثل پنل پیامک) که یکسری فیلد هست که میتونی داخل متن بذاریش مثلا ([نام] یا #نام#) که در زمان ارسال پیامک خودش با فیلدی که در جدول داری جایگزین میشه و ارسال میشه...

    چطوری میشه ایجادش کرد ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: فیلدهای اختصاصی

    با str_replace میتونی یک کلمه رو در یک رشته تغییر بدی به کلمه دیگه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ehsan-68
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    231

    نقل قول: فیلدهای اختصاصی

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    با str_replace میتونی یک کلمه رو در یک رشته تغییر بدی به کلمه دیگه
    یعنی برم داخل کنترلرم یا مودلم یا هرچیز دیگه بگم مقدار ( #نام# ) رو تغییر بده به اون فیلدم ؟؟

    1.png

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: فیلدهای اختصاصی

    متن رو انگلیسی مینویسم چون فارسی چپ و راست نشون میده اینجا

    مثلا یه جمله داری به این شکل


    $text = " salam #nam# ";


    میخای نام ali توش بشینه بجای #nam#
    اینجوری تبدیل میکنی

    $text =  str_replace("#nam#" , "ali" , $text );

  5. #5

    نقل قول: فیلدهای اختصاصی

    به همین شکل که دوستان گفتن میتونید انجام بدید و با توجه به شرایط مثلا داخل حلقه ها و... قرار بدید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ehsan-68
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    231

    نقل قول: فیلدهای اختصاصی

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    متن رو انگلیسی مینویسم چون فارسی چپ و راست نشون میده اینجا

    مثلا یه جمله داری به این شکل


    $text = " salam #nam# ";


    میخای نام ali توش بشینه بجای #nam#
    اینجوری تبدیل میکنی

    $text =  str_replace("#nam#" , "ali" , $text );
    ممنونم از پاسختون
    هنوز به این مرحله پروژه نرسیدم چک کنم

    ولی یه نکته داره شما حساب کن که مشخص نیست قراره آیا اون #نام# داخل متن قرار بگیره یا نه ؟؟
    یا شاید یه چیز دیگه باشه!!!
    شاید چندتا از این فیلدها بخواد باشه!!!

    بنظرتون چیکار کنیم اونوقت؟؟؟

    بیایم یک کد بنویسیم بگیم هر چی بین # این بود رو در بیار بذار در تابع str_replace خب گذاشتیم باز چجوری بخوایم فیلدشو از جدول مشخص کنیم.

    مگه اینکه بیایم تمام فیلدهای اختصاصی رو توی کنترلر بنویسی و هی چک کنیم ( سرعت پایین نمیاد؟؟)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: فیلدهای اختصاصی

    درست متوجه نشدم ولی میتونی توی یک آرایه بزاری فیلد ها رو و تو حلقه بزاری


    $replace = [
    '#name#' => 'ali' ,
    '#family#' => 'rezayi' ,
    '#job#' => 'najar' ,
    ];

    foreach($replace as $k=>$v)
    {
    $text = str_replace( $k , $v , $text );
    }


    انقد قدرت و سرعت داره که این چیزا php رو کند نمیکنه ... معمولا چیزی که اجرای یک برنامه رو کند میکنه ارتباط به دیتبایس هست و اجرای کوئری هست که اونا رو باید بهینه و کم کنی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1395, 15:44 عصر
  2. طراحی وب سایت های اختصاصی و اختصاصی
    نوشته شده توسط sir-mammad در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1394, 20:57 عصر
  3. سوال: ایجاد tasks اختصاصی برای یک یوزر کنترل اختصاصی
    نوشته شده توسط neverlieme در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 مهر 1393, 16:03 عصر
  4. امکان اتصال دامنه شخصی کاربر به صفحه شخصی
    نوشته شده توسط mohammad-gh در بخش PHP
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 12 تیر 1392, 14:58 عصر
  5. حرفه ای: اتصال دومین اختصاصی در سیستم وبلاگ نویسی
    نوشته شده توسط naser2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1390, 17:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •